Skocz do zawartości

Zdjęcia TKS

muslim

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 456
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Pozwole sobie powtorzyc to, com napisal w watku o PP.TO JAKAŚ HUCPA. Wrocilem przed chwila z Allegro, gdzie ow PSC, czy jak mu tam, eksponuje swoje oryginaly w sepii. Wszystkie, ale to kompletnie wszystkie z tych zdjec mam, z polowe publikowalem a jak nie ja , to Janek Tarczynski lub Janusz Magnuski. Wiem skad mam odbitki i gdzie sa odbitki oryginalne - i wszystkie sa nieporownywalnie lepsze od tego co widze. Tak jak w pierwszym komentarzu wystawionym przez kupujacego - gratuluje udanego debiutu.
  • 2 weeks later...
Napisano
Omi30, prześliczne zdjęcie, które nam sugeruje, iż gang silników TK-3 (i nie tylko) mógł zostać nagrany na płytę wraz z przemówieniem (?), czy też narracją defilady.
Może warto poszukać?
podrawiam - Piotr
Napisano
Jotes,
Chcialbym - wierz mi...Ale to sie niestety nie stanie w najblizszych 2-3 latach.
Ciagle mozolnie zbieram materialy, by doprowadzic ten ciagniczek do wzglednie oryginalnego wygladu.Na malowanie (wkrotce bede mial wyniki analizy oryginalnych, polskich farb:) )przyjdzie czas pozniej.
Do jazdy" zbyt wiele czesci trzeba by wymienic/dorobic.
Na razie na dalekosiezny cel wybralem przemalowanie go w oryginalne kolory.
BTW - potrzebna mi jest jeszcze probka farby ciemnobrazowej, taki odprysk 1cm/1cm minimum.Jesli ktos moglby mi podeslac - bylbym wdzieczny.Oczywiscie zwracam koszt przesylki i po analizie odsylam do wlasciciela.
Pozdrowienia
Grendel

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie