okejos Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Napisano 5 Czerwiec 2004 Był sobie wiesio lata mu stukneły ale że lezał sobie spokojnie na stryszku i dobrze mu było....niezle sie trzymał... piekny błekitny.. te pare zmarszczek i piegów tylko dodawało mu powagi. ale znalał go zły chłopek, co se pomyslał rza go łodszykować to troche wódeczki bedzie" I kiedy pan bóg przysnął na chwile, no bo jak by nie przysnął to by go pokarał, zabrał sie za odmałdanie wiesia.......
okejos Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Napisano 5 Czerwiec 2004 ..... a że do odmałdzania miał tylko szlifierke to JAZDA!!!!!!.obudził sie Pan Bóg i woła wielkim głosem człowiecze co czynisz...." i zmartwiał ze strach chłopek i szlifierka upadła z bezwładnych raczek... i tak reszta ocała w pieknym błekicie..ale co zniszczył nikt nie naprawi ...
dominiczeq Napisano 5 Czerwiec 2004 Napisano 5 Czerwiec 2004 Okejos to ile wódeczki wpadło wiesiowi :) Zaoksydujesz wtórnie i będzie ok...
Barnaba Napisano 5 Czerwiec 2004 Napisano 5 Czerwiec 2004 chwała mu że nie pomyslal zaniese na komende to dyplom dadza a i może w gazecie napisza" tak u nas zrobił chłopek kiedy pod podłogą znalazł pas z kaburą 2 magazynki i parabelkę stan pełna oksyda. klamra cesarska. no i napisali w kurierze że postawa obywatelska że rozsądek itp. a na fotce policjant wpatrzony w znalezisko wzrokiem w którym widać było wpadnie sporo grosza trzeba tylko znależć grata na podmiankę"a że tak robią to wiem bo kumpel od kuzyna pały wydebil komisarza musial tylko dac na podmianke inna lufe (dał wykopek mauzera)
bjar_1 Napisano 5 Czerwiec 2004 Napisano 5 Czerwiec 2004 Błeee...ażeby mu ręce pousychały... :(bjar_1
RG42 Napisano 5 Czerwiec 2004 Napisano 5 Czerwiec 2004 Witaj Okejos!Kopę lat!Łączę się z Tobą w bólu i cierpieniu.Zrobić coś takiego Visowi to granda, bydlactwo i nieposzanowanie świętości, słowem: jawna profanacja.Pozdrawiam,RG42
pomsee Napisano 5 Czerwiec 2004 Napisano 5 Czerwiec 2004 A tak powinien wygladać przed ingerencją szlifierki.
sanshin Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 ale i tak piękny egzemplarz.Szkoda tylko że durny chłop go podszlifował.pzdrSanshin
MaRaS_ZG Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 Witam ja bym uważał z tymi fotami na forum,moze ci zapukać z ranca do drzwi znienawidzona policja.Pozdrawiam bardzo udany fant :)
okejos Napisano 6 Czerwiec 2004 Autor Napisano 6 Czerwiec 2004 a kto powiedział ze to moje, ja tylko przytoczyłem zasłyszana historyjkę. jak to sie mówi żeby razgawor podtrzymać.
piter476 Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 Witam! Za zniszczenie takiego cacka powinno się ucinać rękę, to może wtedy kmiotom nie chdziłyby po głowie tak durne pomysły. Pozdrawiam - Piter
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.