Skocz do zawartości

piwo poszukiwaczy

sanshin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ROSZCZAROWANIA??????
po dziesiątej puszce nie wiem czy rozwalić wykrywacz o najbliższe drzewo czy wysysać puszki z nadzieją że coś zostało
najlepsze jest każde które jest pod ręką, tak grynasicie jak byście nigdy pragnienia nie mieli
  • Odpowiedzi 373
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
koledzy piją tyle piwka a czy czasem nie zostawiaja butelek i puszek na miejscu spozycia bo ja ciągle się spotykam z wielką ilością puszek po wcześniejszych poszukiwaczach
Napisano
W zasadzie to nie piję piwa a już nie na wykopkach bo zawsze robię za kierowcę i się nie da pić. Poza tym odwykłem jakoś od picia. Co do puszek - to jest tego mnóóóóstwo, czasem jak mam ochotę to oczyszczam z nich las ale nie zawsze.

PS. Kiedyś lubiłem Tyskie.
Napisano
Siema była impreza u kumpla i na stacji benzynowej udało nam sie dorwać klasyk-EB i leżajski nie wie ktoś gdzie jeszcze można je w wawie dostać?
pzdr
Garfield
  • 1 year later...
Napisano

Moje najlepsze piwo to Czarna Fortuna!

A tak poza tym to, chciałem nawiązać do tych zielonych listków ( iedobry" tyton) o ktorych wyżej jest mowa w tym temacie o piwie. Sprawa jest prosta a wszystko jest na zdjęciu. Zainteresowani wiedza o co chodzi.

pozdrawiam

carbonado

Napisano
Carbonado gdzie kupujesz to hemp piwko? Kręci tak samo jak ten nielegalny tytoń arabski? Zawiera THC? Ile to kosztuje i ile ma voltów?
Spróbować trzeba, co nie?
pozdr
Napisano
Do hydro.

Gdzie- Np.Piotr i Pawel, Carrefoure. Ilosc V- 4,5 konia. Objetosc 0,33l. Cena ok. 3.50 zl. Piwo jasne pasteryzowane z DODATKIEM EKSTRAKTOW Z KWIATOW KONOPII. Nie warto - wierz mi na slowo!

carbonado

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie