Brat Pit Napisano 26 Czerwiec 2004 Napisano 26 Czerwiec 2004 Właśnie minęło 40%. Jak tak dalej będzie szło, to kilka osób będzie miało radość jeszcze w te wakacje...Proszę o info, jakie osiołek kryje jeszcze wartościowe tytuły, które tyczą tego samego tematu.Pozdrawiam - Piotr
Gość Napisano 26 Czerwiec 2004 Napisano 26 Czerwiec 2004 BSA - nie ma nic do tego :) Prawa autorskie wygasly :)Pozatym BSA sciga tylko za te produkty ktorych firmy zaplacily jej, co w tym przypadku jest raczej watpliwe ;)
lagisz Napisano 26 Czerwiec 2004 Napisano 26 Czerwiec 2004 u mnie juz troche lepiej jak narazie 639 z 713MB to moze za dzien bedzie ten upragniony FELDZUG IN POLEN. Z innych ciekawych wpiszcie deutsche wochenschau" to kilka powinno sie wysypac ciekawych kronik polecam kursk" i luftwaffe & panthers"pozdrLagisz
Brat Pit Napisano 26 Czerwiec 2004 Napisano 26 Czerwiec 2004 Witaj LagiszCzy w razie zakończenia pobierania przez Ciebie FinP można się uśmiechnąć i ściągnąć od Ciebie bezpośrednio?pzdr - Piotr
lagisz Napisano 26 Czerwiec 2004 Napisano 26 Czerwiec 2004 oczywiscie! tyle ze jutro jade na uczelnie ale wracan w srode to programik juz powinien byc a wtedy rozpowszechni sie go na reszte forum :-)pozdrLagisz
Brat Pit Napisano 30 Czerwiec 2004 Napisano 30 Czerwiec 2004 Lagisz, drogi kolego środa już mija i czekamy na jakieś info o FinPpzdr - Piotr
Grendel Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 Filmik juz jest.Niestety na firmowe ftp go nie zaladuje.Jesli ktos ma jakies ftp pod szybkim laczem i chce go uzyczyc dla ogolu, to moge tam zaladowac.Rowniez Danziger Bucht" i francuskie Reportages...".Filmik zawiera sporo ciekawych ujec i wiele kadrow bylo dla mnie calkowita nowoscia.Np. bardzo ciekawa jest scena przeprawy przez rzeke, gdzie najpierw brod przekracza Kleine Panzerbefehlswagen z zamazanym blotem bialym krzyzem Tu celowac!", po nim Sd.Kfz.11 z 10.5cm leFH na holu, a za nimi przejezdza (i to jest najciekawsze!) Sd.Kfz.250.Bylby to jeden z trzech egzemplarzy przedprototypowych.Nie widzialem zadnej wzmianki o ich testowaniu frontowym.Byc moze jest to Sd.Kfz.253 (w tym kadrowaniu ciezko powiedziec-roznice sa zbyt male), ale to i tak niewiele zmienia.Ciekawostka jak diabli!Ciekawe jest tez ujecie juz zdobycznego C7P, ktorym jezdzi sobie jakis Hans, czy inny Johann.Zreszta - sami zobaczycie.PozdrawiamGrendel
K.Abt. Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 Jotes (chyba) deklarował ftp-a w pierwszym poście...A, póki co, nie wyrzucaj/przenoś tego pliku Grendel (proszę). Reportages de Guerre Blitz en Pologne", to jednak nie Feldzug"... Zarówno ten jak i Les Nazis Attaquent" są amerykańskimi propagandówkami z epoki - ale zmontowanymi z fragmentów DW, Feldzuga, Danziger Bucht, Feuertaufe itp. Czyli, w sumie i tak warto.Pewnie niektórzy zauważyli, że pojawił się plik opisany jako DW z 1.09.1939. Z tego co udało mi się podejrzeć, najprawdopodobniej jest to ten filmik Ufa Die Befreiung Danzigs [...]" - tyle, że w wersji oryginalnej (jego źródłem nie jest Reportages [...]") Trochę szkoda - mogłaby to być oryginalna kronika.Z kampanii wrześniowej, to zostaje już tylko Feuertaufe"... A jeszcze z poloników - ukazał się niem. doku o Powstaniu: wischen allen Fronten - Der Warschauer Aufstand 1944" (351,1Mb).
lagisz Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 witam i przepraszam za cisze w eterze! powodem była likwidacja stancji na okres letni.Kolega Brat Pit napisał A w razie gdy któryś z nas będzie miał już całość, proponuję połączenie się za pomocą np. netmeeting i ściągnięcie go " wiec jak tylko ktoś mi powie jak to zrobić służę filmikiem.pozdrawiamLagisz
Grendel Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Jotes milczy...Ma ktos takie FTP?Jak pisalem, swojego w pracy uzyczyc nie moge...PozdrowieniaGrendel
turtur Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Grendel - ja mam ftp. Nie jest najszybsze, ale udostepnie ... Adres ip i loginy na priva..
Grendel Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Turtur,Sprawdz poczte.Zaczne uploadowac natychmiast.Grendel
turtur Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Zaczyna dzialanosc serwer ftp. Juz troszke tam wrzucilem. - zostalo wolnego 3 GB. Podzielcie sie. Adres IPO i loginy podam zaintersownym mailem w poniedzialek. Grendel obical wrzucic Fel... in Polen..Nie jest najszybsze (Tele 2), ale jest. Pliczki do wymiany wrzucajcie w katalog upload, natomiast sciagajcie z katalogu pub. Nie wiem czy jest to do konca legalne, wiec ciisza....
Grendel Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Turtur,wobec tego zaladuje dopiero we wtorek, bo dzis nad ranem wyjezdzam na przedluzony weekend do Kentucky.Beda zdjecia z Patton Museum w Fort Knox.PozdrowieniaGrendel
turtur Napisano 12 Lipiec 2004 Napisano 12 Lipiec 2004 Panowie. Na serwerze jest juz Fel... Niestety jest to wersja skrocona (317 MB). Jednak dla chetnych - jak powyzej adres IP i login na priv.Pozdrawiam
K.Abt. Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 Achtung! To nie jest reklama! Miesiąc temu jeszcze tego nie było! Wpiszcie sobie Men-at-arms"... lub - bardziej ogólnie - Osprey". I cały czas kombinujcie z różnymi hasłami.Turtur > szybki ten twój serwer? Czy jest już wersja nie skrócona?
Grendel Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 Wersja ie skrocona" tez juz jest, choc dopiero od niedawna;o)Przeszla dopiero za czwartym, czy piatym podejsciem.Serwer Turtur'a ma nieco inaczej ustawione stacks niz moj client i nie moglem wznowic transferu.Trza bylo zaczynac od nowa.Nie chcialo mi sie przy tym grzebac.Nie mialem za bardzo na to czasu.Niestety zdjec z Patton Museum nie bedzie.W Fort Knox mieli alarm i bramy bazy byly dla postronnych zamkniete.A Muzeum jest na terenie bazy - tuz za plotem, ale nie wjedziesz.Szlag mnie trafil!Dobrze, ze to bylo po drodze z Mammoth Cave National Park do domu i nie pojechalem tam specjalnie...PozdrowieniaGrendel
Grendel Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 Turtur,Feldzug..." jest juz na /upload w calosci, jak mi sie wydaje.Dzis w nocy zaladuje jakies nastepne filmiki.PozdrowieniaGrendel
Gość Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 Czy mógłby mi ktos powiedzieć jak mozna ściągnąć ten filmik z ftp-a? Wysłałem Ci Turtur mejla dwa dni temu. Dostałeś go?Dzieki z góryPzdrAdolpho
SL Napisano 28 Lipiec 2004 Napisano 28 Lipiec 2004 musisz sciagnmac windows commander i w ftp connection. tam wpisujesz ip i hasło
Gość Napisano 28 Lipiec 2004 Napisano 28 Lipiec 2004 Dzięki! Juz doszedłem :-)Ściagnąłem GetRight'a i jest całkiem OK. Gdyby jeszcze szybciej to wszystko działało i co jakis czas mnie nie wywalało bylo by extra ;-)Pozdro
muslim Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 Na Emule są filmiki z prób niby Talibów - Taliban Sniper Training - tak się nazywa. Jest chyba 11 wersjii, różni strzelcy, w jakimś specjalnym pomieszczeniu. Ciekawi mnie co to za broń. Na filmiku Face of Death - Taliban sniper training 3 widać zamek i wygląda na Mauzera, ale co to za model. Tak kopiącej broni jeszcze nie widziałem. Filmiki zajmóją tylko kilka mega więć ściągają się w miare szybko jak na muła.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.