tominml Napisano 27 Maj 2004 Autor Napisano 27 Maj 2004 chyba jakiś muszkiecik z dorobioną kolbą ale jeśli ktoś może powiedzieć coś więcej to bardzo prosze...będą też inne eksponaty.
stedke Napisano 29 Grudzień 2004 Napisano 29 Grudzień 2004 mam identyczny:) a juz myslalem ze jakas zadkosc hehehe;)kiedys poszedlem z tym na trening.ludzie byli zaszokowani jakie to ustrojstwo jest celne na 50m.pozdrawiam
tominml Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Napisano 29 Grudzień 2004 Stedke a może twoje cacko ma oryginalną kolbę> bo chodzi mi o jej wygląd do dorobienia. ta na zdjęciu to zwykła tandeta robiona na szybciora.pozdrawiam
stedke Napisano 30 Grudzień 2004 Napisano 30 Grudzień 2004 Tominml nie powiem ci ja swojego mialem bez kolby i dorabialem:/a swoja droga skad wytargales?ja swojego w garazu w srodku wrocka:)pozdrawiam
tominml Napisano 27 Maj 2004 Autor Napisano 27 Maj 2004 chyba jakiś muszkiecik z dorobioną kolbą ale jeśli ktoś może powiedzieć coś więcej to bardzo prosze...będą też inne eksponaty.
tominml Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Napisano 2 Czerwiec 2004 a z jakiego to mniej więcej okresu????
jacenty2004 Napisano 30 Maj 2004 Napisano 30 Maj 2004 Belgijski Montekristo" kal 5,6 mm z zamkiem systemu Warnant. J.
Pytanie
tominml
chyba jakiś muszkiecik z dorobioną kolbą ale jeśli ktoś może powiedzieć coś więcej to bardzo prosze...będą też inne eksponaty.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.