zelig Napisano 27 Maj 2004 Napisano 27 Maj 2004 To samo. Jeżeli VM były już pakowane do puszek, to z grubsza do takich (ożeberkowanych/gładkich, z napisem/bez napisu). One dlatego są szersze niż wojskowe, bo musiał się tam zmieścić ten sitko-od-konewkowy" filtr. Na gasmasklexikonie w kąciku VMasek jest cała w/w puszkologia.Nie jest to jakaś specjalna sensacja. Na Kole [bazar na Woli* - przyp. red.] można zawsze jakąś trafić**. * w Warszawie**** stolyca pewnego mocarstwa zaprzyjaźnionego ze Stanami Zjednoczonemi
maxikasek Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 Jeśli te drugie zdjęcie nie ma zniekształconych proporcji to jest od volksgasmaske. Gdzie trafiłeś? I po co ci ona Artur. A mnie sie przyda;-))).
Gość Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 Czesc Maximam podobna ( wielkosc )tylko, ze po bokach jest gładka" i jest bez zadnych napisow - w srodku jest jakies mocowanie ( jest tam przypieta zakretka od sloika..?)...masz pomysl co to jest?sv
Gość Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 To znaczy cywilna, poprzednio szef mnie naszedł i zgłupiałem.Pozdro
Pytanie
DETER
co to za puszka?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.