DETER Napisano 26 Maj 2004 Autor Share Napisano 26 Maj 2004 co to za puszka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 To samo. Jeżeli VM były już pakowane do puszek, to z grubsza do takich (ożeberkowanych/gładkich, z napisem/bez napisu). One dlatego są szersze niż wojskowe, bo musiał się tam zmieścić ten sitko-od-konewkowy" filtr. Na gasmasklexikonie w kąciku VMasek jest cała w/w puszkologia.Nie jest to jakaś specjalna sensacja. Na Kole [bazar na Woli* - przyp. red.] można zawsze jakąś trafić**. * w Warszawie**** stolyca pewnego mocarstwa zaprzyjaźnionego ze Stanami Zjednoczonemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DETER Napisano 26 Maj 2004 Autor Share Napisano 26 Maj 2004 co to za puszka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DETER Napisano 26 Maj 2004 Autor Share Napisano 26 Maj 2004 druga fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 Cywilna, wojskowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 Jeśli te drugie zdjęcie nie ma zniekształconych proporcji to jest od volksgasmaske. Gdzie trafiłeś? I po co ci ona Artur. A mnie sie przyda;-))). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 Czesc Maximam podobna ( wielkosc )tylko, ze po bokach jest gładka" i jest bez zadnych napisow - w srodku jest jakies mocowanie ( jest tam przypieta zakretka od sloika..?)...masz pomysl co to jest?sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 To znaczy cywilna, poprzednio szef mnie naszedł i zgłupiałem.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
DETER
co to za puszka?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.