Skocz do zawartości

FESTIWAL BUNKROWCÓW

Gość Mih

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy ktoś z Was słyszał coś o FESTIWALU BUNKROWYM który odbywa się jakoś pod koniec wakacji gdzieś na terenie MRU? Co to za impreza? Kto to organizuje? Jak ona wygląda. Pytam bo jestem zainteresowany jakimiś materiałami na ten temat.
Napisano
http://www.bdb.end.pl/ chyba wszystko na ten temat
Napisano
Hej Mih z miłą chęcią bym ci odpowiedział na to pytanie lecz niestety nie wiem kim są nawet bunkrowcy, ale to chyba ci co zwiedzają bunkry, tak mi sie wydaje. A festiwal moze i jakis mają, szkoda że nie jestem ci w stanie odpowiedzieć na to pytanie. Pozdrawiam Jaras_lodz :)
Napisano
Nie mam pojęcia, nic nie słyszałem o takim festiwalu, a ci bunkrowcy to podobno narkomani, alkocholicy, mordercy i sataniści (był taki program o nich i okazali się strasznie głupi). Czy tacy ludzie mogą zrobić w ogóle jakiś festiwal??? Festiwale to są w Sopocie i Opolu i tam to jest przynajmniej kulturalnie.
Napisano
Festiwalu nie ma w tym roku na terenie MRU,przeniesiony jest on w rejon Wilczego Szańca,odbedzie sie w przed ostatni week wakacji
Napisano
Bo padnę ze śmiechu zaraz! :)))))))))))))))))))))))))))) Normalnie nie wytrzymam... heheueueuhe
Napisano
Festiwal na MRU? co to za głupoty!!!
Mih nie rozsiewaj plotek!!!
Festiwal w tym roku jest organizowany w Gierłozy a Wiilczym Szancu mamy juz dogadane miejsce na scene i namioty a pewna firma z Gizycka za free zalatwia nam scene!!! Ale w tym roku wstep kosztyje 12zł od lepka za dzien!!!

I prosze kolege Miha o niewpieprzanie sie w cos o czym nie ma pojecia!!! Jezelibysmy chcieli rozglosy i kolejnej bandy debili rozkuwajacych sciany i niszczacych zabytki sami bysmy tu ogloszenie zamiescili.!!!!

Organizatory
Napisano
Po co piszecie ze na mazurach !!!!!!!!!! znowu sie hołota zjedzie !!!!! a tak może by było spokojnie, ale dobrze że bedzie platny to może sie wyeliminuje część towarzystwa pseudobunkrowego. Skoro juz wszyscy wiedzą że na mazurach go nie bedzie to dodam że dobrze że nie bedzie go na MRU, bez sensu cały czas w tym samym miejscu. Pozdro dla wszystkich
Napisano
Popełniłem błąd w pisaniu. SKORO WSZYSCY WIEDZĄ ŻE NA MAZURACH BĘDZIE !!!!!!!!!.Pozdro !!!
Napisano
Nic tu kurcze w tajemnicy utżymać nie można!!! Mazury miały być tajne, a tak cały misterny plan w p... , i co znowu będziemy łazić i pilnować, nigdzie nie jade, olewam taką imprezę.
Napisano
boże ale z was lamusy, Mih pyta się bo jest zainteresowany takim zjazdem a wy go od razu wyzywacie, kto wy jestesćie, kto wam dał prawo do obrażania ludzi??Nawet zalogować się nie potrafią.Dajcie na luz.

Nie Pzdr
Napisano
Jacy bunkrowcy ? Festiwal to ściema.
Napisano
Spoko, może i kolega chciał się zapytac, ale takie zapytanie nie bardzo jest na miejcu bo robi to zbędną reklamę. Poza tym kolega Mih napewno wie sporo na ten temat i jest to czysta prowokacja i zbędna reklama. A jezeli nie wie to sa inne miejsca do tego by sie odpowiednio zapytac. Poza tym jest jego kilka wpisów na odpowiedniej stronie, wiec jego pytanie uważam jako PROWOKACJE I REKLAME KTÓREJ NIE WSZYSCY SOBIE ŻYCZĄ !!!!
Napisano
Mih ze Szczecina jest zarejestrowany jako BRAT_MIH na odkrywcy i wszystkich innych, a podpisuje sie w skrocie bywa, ze jako MIH. Nie ja zadalem to pytanie, tylko ktos inny, byc moze jakis prowokator. Nie bylbym tak glupi, zeby pisac takie tematy, skoro moglbym spytac kazdego z kolegow, ktorzy sie blizej tym interesuja.
WIEC TEN POST NIE BYL NAPISANY PRZEZE MNIE!
Napisano
I kolejny dowód na to, aby przed napisaniem postu/tematu trzeba być zalogowanym, wtedy wiadomo kto to napisał i nie będzie dochodziło do takich sytuacji, kiedy dowcipnisie robią sobie z nas jaja, bo to nie pierwszy raz...

Pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie