grove3 Napisano 23 Maj 2004 Autor Napisano 23 Maj 2004 Po długim oczekiwaniu wreszcie przyleciał z prędkościąświatłaSzkoda tylko że sam dzwon, ale i tak to rarytas nawet w Iraq
grove3 Napisano 23 Maj 2004 Autor Napisano 23 Maj 2004 Gdzieś poza galaktyką jacyś piraci zaatakowali transportowca i przywłaszczyli sobie parę drobiazgów z tej paczki, ale naszczęście tego nie ruszyli
zelig Napisano 23 Maj 2004 Napisano 23 Maj 2004 Gratulacje!!!Mam nadzieję, że się już nim nacieszyłeś i możesz go teraz komuś oddać w prezencie. Na przykład mnie.(Wstaw też symboliczną fotkę do pijanego". Historia będzie ładnie się zamykać)
grove3 Napisano 23 Maj 2004 Autor Napisano 23 Maj 2004 Nacieszyć się to nie bo przyszedł wczorajTo był jakiś paradny bo nie jest wykonany z metalu tylko z tworzywa.Chyba że oni mieli twarde łby.
zelig Napisano 23 Maj 2004 Napisano 23 Maj 2004 Bo on miał chyba bardziej budzić postrach/szacunek, niż osłaniać przed odłamkami. Ciekawe jak wyglądali Fedaini odziani" dodatkowo w czarne maski p.gaz..?Jednym słowem: chcesz go sprzedać? No wiesz... - po co Ci w sumie takie plastikowe badziewie ...? Przecież widzisz - to nawet nie jest hełm! To jakiś kask lub atrapa jest..:)
grove3 Napisano 23 Maj 2004 Autor Napisano 23 Maj 2004 Sprzedać to raczej ciężko Myślę że orginalny Fallschirmjäger w porównaniu do tegojest jak Polonez do Veyrona przynajmniej dla mniePozdr
rorvik Napisano 23 Maj 2004 Napisano 23 Maj 2004 Zelig - też czekam kiedy taki sie na allegro pojawi:)Pozdrawiamrorvik
grove3 Napisano 23 Maj 2004 Autor Napisano 23 Maj 2004 Jeśli miałbym go sprzedawać to nie na allegro tylko tam gdzie wy po kupnie odemnieDziękuję panu Z za inteligentne wytłumaczenie do czego to nie mogło słuzyć i że jest to badziewie.Mogę zrobić dokładną kopię i sprzedaćAlbo nie lepiej jak ja będę miał takie badziewie u siebie w piwnicy , albo dam chłopu na wieś do odmierzania pszenicy dla drobiu.Pozdr
zelig Napisano 23 Maj 2004 Napisano 23 Maj 2004 Teraz się trochę pogubiłem. Naprawdę! (Ale cały czas gratuluję hełmu).
Gość Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 Amerykanie się czuli jak na gwiezdnych wojnach. A może byś więcej tego sprowadził, hę? Dla kolegów.Pozdro
mietek Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 Gatluje, ma pomysł:)Może redakcja odkrywcy sprowadzi hełmy i dołączy do numeru gazety jako gratis:) Co o tym sadzicie?
michał ł Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 Szczere gratulacje. Tych hełmów nie było dużo, szybko je roszabrowali (wojsko US i dziennikarze) i osiągały spoore ceny na ebayu.pzdr
grove3 Napisano 25 Maj 2004 Autor Napisano 25 Maj 2004 Sprowadzić więcej się nie daTo był chyba ostatni taki w całym IrakuKoleżka szukał go miesiąc czasu a jak go znalazł to musiał jeszcze tydzień męczyć Araba żeby sprzedał
rorvik Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 HejTutaj jest więcej o samym hełmie no i fajne fotki - niestety po włosku (?)http://www.cascoscoleccion.com/iraq/iradarva.htmPozdrawiamrorvik
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.