Skocz do zawartości

Wader

grove3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po długim oczekiwaniu wreszcie przyleciał z prędkością
światła
Szkoda tylko że sam dzwon, ale i tak to rarytas nawet w Iraq

Napisano

Gdzieś poza galaktyką jacyś piraci zaatakowali transportowca i przywłaszczyli sobie parę drobiazgów z tej paczki, ale naszczęście tego nie ruszyli

Napisano
Gratulacje!!!

Mam nadzieję, że się już nim nacieszyłeś i możesz go teraz komuś oddać w prezencie. Na przykład mnie.
(Wstaw też symboliczną fotkę do pijanego". Historia będzie ładnie się zamykać)
Napisano
Nacieszyć się to nie bo przyszedł wczoraj
To był jakiś paradny bo nie jest wykonany z metalu tylko z tworzywa.
Chyba że oni mieli twarde łby.
Napisano
Bo on miał chyba bardziej budzić postrach/szacunek, niż osłaniać przed odłamkami. Ciekawe jak wyglądali Fedaini odziani" dodatkowo w czarne maski p.gaz..?

Jednym słowem: chcesz go sprzedać? No wiesz... - po co Ci w sumie takie plastikowe badziewie ...? Przecież widzisz - to nawet nie jest hełm! To jakiś kask lub atrapa jest..
:)
Napisano
Sprzedać to raczej ciężko
Myślę że orginalny Fallschirmjäger w porównaniu do tego
jest jak Polonez do Veyrona przynajmniej dla mnie
Pozdr
Napisano
Jeśli miałbym go sprzedawać to nie na allegro tylko tam gdzie wy po kupnie odemnie
Dziękuję panu Z za inteligentne wytłumaczenie do czego to nie mogło słuzyć i że jest to badziewie.
Mogę zrobić dokładną kopię i sprzedać
Albo nie lepiej jak ja będę miał takie badziewie u siebie w piwnicy , albo dam chłopu na wieś do odmierzania pszenicy dla drobiu.
Pozdr
Napisano
Amerykanie się czuli jak na gwiezdnych wojnach. A może byś więcej tego sprowadził, hę? Dla kolegów.
Pozdro
Napisano
Gatluje, ma pomysł:)
Może redakcja odkrywcy sprowadzi hełmy i dołączy do numeru gazety jako gratis:) Co o tym sadzicie?
Napisano
Sprowadzić więcej się nie da
To był chyba ostatni taki w całym Iraku
Koleżka szukał go miesiąc czasu a jak go znalazł to musiał jeszcze tydzień męczyć Araba żeby sprzedał
Napisano
Hej
Tutaj jest więcej o samym hełmie no i fajne fotki - niestety po włosku (?)
http://www.cascoscoleccion.com/iraq/iradarva.htm
Pozdrawiam
rorvik

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie