Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Generalnie większość z nas interesuje się tematyką militarną. W związku z tym chciałbym zrobić małą ankietę" - kto z Nas służył w wojsku, kiedy i gdzie (miejscowość, jednostka), w jakiej specjalności - jestem ciekawy, kto na własnej skórze poczuł ciężar żołnierskiego ekwipunku:-)
Zapraszam!
  • Odpowiedzi 687
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Mogę być pierwszy,pełne dwa lata,najpierw Strzegom,później Sulechów.Łączność-radiolinie.Zdaje się,że obie jednostki już nie istnieją.
Napisano
To i ja się wpiszę:
Centrum Szkolenia Łączności i Informatyki w Zegrzu - podchorąży SPR, potem Batalion Zabezpieczenia Dowództwa Wojsk Lądowych w warszawskiej Cytadeli.
Napisano
A to stronka dla zainteresowanych. Może tam znajdziecie znajomych.Ja osobiście słuzyłem w okresie jesień 1979 do wiosna 1982.Dlaczego tak długo bo władza tak chciała.Miejsca Grudziądz JW 3421 póżniej Rogowo 75 paplot bateria remontowa.

http://www.rezerwa.to2.pl/index1.html
Napisano
Witam! Ja służyłem w 35 Batalionie Obrony Wybrzeża w Gdańsku.: strzelec, celowniczy RGP-7
Napisano
Ja jestem świeżym rezerwistą:) W zeszłym roku służyłem, najpierw w Jeleniej Górze, a potem w 3 Batalionie Radiotechnicznym w Sandomierzu.
pzdr
ex
Napisano
Witam
Ja w JW 3823 Dęblin rocznik zima'97...Byłem operatorem Apy;) Pozdrawiam
Napisano
86-88 szkółka w Mrągowie później 86 batalion łączności w Świdwinie. (łącznościowcy całej Polski łączcie się ) :-)
Napisano
9 Pułk Dowodzenia, JW 2474 w Białobrzegach (koło W-wy)
Kompania Inżynieryjno-saperska, pobór LATO 2001/2002
Pozdr.
Napisano
- JW4012 Giżycko radiotelegrafista (dziś nie istnije)
- JW2744 Giżycko batalion rozpoznawczy
- JW5699 Giżycko Grupa Rozpoznania Radiowego (Przasnysz)jako radiotelegrafista
Napisano
jw 1492 katowice jesień 90 do kwiecień 92.łączność
Napisano
na razie studiuję i się w kamasze nie wybieram, a jakby co to mogę mieć D:)jakoś mnie nie ciągnie ale jak skończę szkołe to pomyśle, może zmienię zdanie
pozdr
Napisano
JW 3339 Malbork wiosna 81 eeeeeeeeeeehhhhhh Panowie,ale sie dzialo.Ale to juz historia.
Napisano
JW 4808 Gołdap (15 Pułk Artylerii Przeciwlotniczej)pół roku i JW 3833 Sandomierz (3 Batalion Radiotechniczny)-rok.

Pozdr.
Mariusz