Skocz do zawartości
  • 0

Manierka niemiecka ??

Gość syra niezalogowany

Pytanie

Helo!Problem polega na tym ze mam manierke ale cos jest z paksami nie tak.Pasek zaczyna sie na korku idzie normalnie a potem oplata szyjke.Czy to jest normalne wygląda jak by w tym modelu nie byl przewidzany kubek.Postaram sie dodac fotke.Aha bicia to rżm m6/10,38 Pozdraiam

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Helo!Problem polega na tym ze mam manierke ale cos jest z paksami nie tak.Pasek zaczyna sie na korku idzie normalnie a potem oplata szyjke.Czy to jest normalne wygląda jak by w tym modelu nie byl przewidzany kubek.Postaram sie dodac fotke.Aha bicia to rżm m6/10,38 Pozdraiam

a masz moze jakies fotki tej manierki jaką masz na mysl (pasków) bo nie do konca rozumiem , moja nie ma na pokrowcu zadnych szlówek na pasek od kubka jak w typowym a pozatym ten bolec jest juz zapchany 2 innymi paskami.Pozdrawiam

Helo!No to mam jeden pasek od korka pod tym nitem idzie do szyjki, wczesniej od zaczepu do nitu idzie 2 pasek i to wszystko (nit = ten bolec w pokrowcu)Pozdrawiam

Chodzi o to ze od korka idzie pasek w okół manierki az do szyjki i to jest troszke dziwne a nie od korka do szyjki,i nie ma za bardzo sposobu na monaz kubka chyba ze by musial wisec gdzies z boku.Pozdrawiam

wlasnie, dlatego masz pasek z oplotem wokol szyjki zeby, po pierwsze - przymocowac manierke do chlebaka, po drugie - zeby odkrecony korek nie wisial pod manierka, tylko wisial w miejscu oplotu wokol szyjki

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie