Sniper 1939 Napisano 17 Maj 2004 Autor Share Napisano 17 Maj 2004 Witam!Znalazłem takie coś na allegro wie ktoś co to jest?pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
relke Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 wygląda na głowicę wyciora, do np. armaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Też tak kombinowałem ,ale na głowicy wyciora powinny być chyba jakieś włoski ,szczecina jakaś do czyszczenia lufy. Chociaż... :)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wz1977 Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 może to jest ubijacz ładunku miotającego ( np. czarny proch ) do jakiejś starej armaty lub moździerza. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Witam, wyglądem to coś przypomina pierwszowojenny francuski granat trzonkowy, ale chyba bardziej ten ubijak do prochu, a może jest to coś zrobione z wyciora do armaty, na jedno jak i drugie wskazywałby solidny gwint do przykręcenia jakiegoś kija, pytanie tylko co?pzdrJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 oto ten granat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Sniper 1939
Witam!
Znalazłem takie coś na allegro wie ktoś co to jest?
pozd.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.