Skocz do zawartości

Pytania do redakcji Odkrywcy ?

Gość Pytający

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
rts - ja też robię błędy , zdałem mature i kończe studia , nie karzdy dorosły człowiek musi pisać bezbłędnie. Staram się ich nie robić ale nie zawsze mi się to udaje .
pozdr
Romel
  • Odpowiedzi 69
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Co wy się Panie i panowie czepiacie, dajcie spokój, każdy robi błędy jak nie ortograficzne to słowne, j a też mam wpadki, lub palcówkę na klawiaturze.
Panowie Odkrywcy więcej pogody ducha i uśmiechu.
Życie jest takie piękne i takie krótkie.
Napisano
A ja chyba widziałem przedstawiciela Odkrywcy,
pana Andrzeja Pawlika ?

Wiór.
Napisano
Bocian zajmij się administrowaniem, a nie pierdołami. Postawiłem konkretne pytanie redakcji, nie tobie i oczekuje niczego tylko odpowiedzi. Pytanie to nie jątrzenie tylko ciekawość, jak ktoś tu jątrzy i jęczy to tylko ty. Radzę poczytać powyższe posty chronologicznie i się zastanowić.
Nie interesują mnie twoje bóle egzystencjalne. Mam gdzieś co myślisz na temat ile razy się ja czy kto inny loguje. Jak ci się niepodobna to wprowadź obowiązkowe logowanie, lub zablokuj serwer dla konkretnego adresu IP. Ja i tak będę pisał na tym forum kiedy zechce i co zechce. Raz już identyfikowałeś mnie z adresem toruńskiego serwer pocztowego, do którego jest przypisane 255 000 użytkowników.
Co do pisania na adres redakcji to dziękuje bardzo, raz wysłałem kilka lat temu list poleconym i do dziś nie dostałem odpowiedzi.
Napisano
A ja bym tam chętnie zobaczył byłą naczelną, a może tam była?
Co do zlotu, to mi się podobał, no może przy ognisku mogło by być bardziej oficjalnie (chyba się czepiam) i luzacko, bo czuło się nad głową masywną rękę ustawy. Natomiast wycieczki były ok, ew. można by było załatwić ze dwa autobusy i zrezygnować z tych konwojów, który raz się zgubił i drugą część twierdzy obejrzało niewiele osób. Ale pewnie koszt byłby większy i wpisowe.
Zlot był ogólnopolski, ale trudno, żeby byli reprezentanci wszystkich regionów. Po prostu, kto chciał, to przyjechał (oczywiście był hrabia).
Napisano
Przykre jest to, że z redakcji odzywa się tylko detektyw Bocian. Co będzie jeżli nikt z uczestników nie napisze mimo namów Bociana? Czy to oznacza, że w Odkrywcy nie będzie nic o zlocie? Będzie to moim zdaniem duża wpadka redakcji. Wydaje Mi się, że wtej sprawie głos powinna zająć pani Redaktor Naczela a nie Bocian.
Napisano
Witam Wszystkich
Zapowiedzi na temat zlotu w Nowej Wsi w Odkrywcy ukazały się już w numerach: kwietniowym i majowym. Na prośbę organizatorów zlotu, zawarliśmy w nich szczegóły plan imprezy wraz z informacjami dodatkowymi,jak ceny noclegów, dojazd i inne warunki uczestnictwa. Relacje o zlotach poszukiwaczy zawsze prezentowane były na łamach naszego pisma, bez względu na to,czy redakcja została zaproszona na zlot,czy nie. Podobnie będzie i tym razem. Ponadto redakcja była na zlocie reprezentowana przez zaprzyjaźnionych z Odkrywcą poszukiwaczy i relacja z przebiegu zlotu oraz z mistrzostw Polski w eksploracji pojawi się,zgodnie z planem,w ukończonym właśnie numerze czerwcowym. Wszelkie pytania kierowane bezpośrednio do redakcji proszę kierować na redakcyjną skrzynkę lub kontaktować sie z nami telefonicznie,ponieważ forum,moim zdaniem,służy środowisku do wymiany poglądów i dyskusji,a nie do korespondencji z redakcją. W każdym numerze,a także i na naszej stronie internetowej są wszelkie dane teleadresowe, na które można kierować uwagi i pytania. zapraszamy.
pozdrawiam
Izabela Kwiecińska
Napisano
Szanowna Pani!!!
Bzdury Pani opowiada lub nie do końca zna i rozumie znaczenie słów, których używa. Każde Forum służy oczywiście wymianie opinii i informacji, ale czy jeśli te dotyczą Redakcji to już nie wolno ich publikować na stronach Odkrywcy-online? Zwykła cenzura.
Napisano
Mozna mozna tylko trzeba znac umiar .
Odpowiedz chyba kolega uzyskał , a co do zlotu to gdzie jest napisane ze obecna musi być naczelna.
W stopce redakcyjnej wymienine jest kilka osób wspołpracujacych z redakcją i jezeli ktos miał zlecenie na zrobienie materiału o zlocie to zrobi , a i zdjęcia tez były zrobione.
Napisano
bluzgajcie na Ize i Bociana , w końcu Wielki Szef sie wkurzy zakręci kurek z kasą i po forum. rytykować można pluć na forum , ale przecież prościej napisać do redakcji. Ludzie zrozumnie oni poza tym że interesują się swoją pracą mają jakieś życie prywatne. Jestem ciekaw ilu z was po godzinach jeżdzi na każde spotkanie związane z pracom??
Pewnie że pobluzgać można między kawą a drugim śniadaniem ale co to da czy rozwiąze jakieś problemy???
Napisano
Witam
Zgadzam się z pastem,że ci ludzie maja także swoje prywatne życie,ale skoro pojawiaja się na zlocie na którym jest około 50 osób,to logiczne jest postawione pytanie,dlaczego nie było przedstawiciela redakcji na zlocie,gdzie było okolo 200 ludzi??

Pozdrawiam
Napisano
na innych forach jest obowązkowy login - i troche to poprawia jakość wypowiedzi i nie ma tez rozdwojenia jażni niektórych. bocian może testowo chociaz to wprowadzisz?
Napisano
Witam
Internet to nieograniczona wolność, i zawsze łosie się pojawiają , i widac że to łosie więc co to komu przeszkadza, i nic nie da logowanie obowiązkowe czy nie bo konto anonimowe można mieć,
aaaaaa właśnie zdjęcia ze zlotu są na poszukiwania.pl

pozdr

ps: pozatym Odkrywca to najliczniej odwiedzane forum i żaden łoś tego nie zmieni,
Napisano
Witam
Oglądałem zdjęcia i osób tam raczej było mniej niż dużo,ale zaciekawiła mnie ta raklama pod zdjęciami(Oblicza historii) i tutaj mam pytanie:

- Komu pogratulować nowego pisma???

Pozdrówka
Napisano
No i sprawa wyjaśniona foty zlotowe są w sieci, a Odkrywca miał swoich przedstawicieli na zlocie. Szkoda że tak trudno było to wyjaśnić redakcji, a przedstawiciele byli ukryci w cieniu.
Napisano
Kryzys niewiem ale zapowiada sie niezle.Tam jest taka ankieta oni chcą dawac do gazety CD- TEGO JESZCZE NIEBYŁO
REWELACJA.Kupsz gazete i jeszcze CD dostaniesz ,mam nadzieje że będzie co oglądać na cidiku,może jakieś stare mapy dadzą? Kto wie ale zapowiada sie nieżle.Zniecierpliwościa oczekuję nowego pisma może wkoncu
porzadna gazeta wyjdzie- taka dla poszukiwaczy .Pozdrawiam
kopiących Sapertorun.
Napisano
A dlaczego mamy dać spokój?
Od tego jest forum, żeby poruszać interesujące nas tematy.
Napisano
Dlatego że to forum dla prawomyślnych i nie dociekliwych. Chwalacych redakcje i jej poczyniania, a nie zadających trudne i niezręczne pytania.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie