bjar_1 Napisano 16 Maj 2004 Autor Share Napisano 16 Maj 2004 Proszę o pomoc w identyfikacji tej łyżeczki - chodzi mi o lata w jakich takie produkowano.Długość - 13 cmzrobiona ze srebra ,największa szerokość trzonka - 4 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Ok, jak przywioze książke od znajomych to sprawdze i dam znać. PozdrawiamJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Maj 2004 Autor Share Napisano 16 Maj 2004 O.K. dzięki! Jak będziesz mógł sprawdzić co to za producent to zobacz i daj znać.pozdrawiambjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Maj 2004 Autor Share Napisano 17 Maj 2004 Dzięki - będę czekał.pozdrawiam!bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 Cześć Bjar_1,nie mam jeszcze tej ksiązki z sygnaturami, ale gadałem z zaprzyjaźnionym antykwariuszem i on niestety nie wie jaki wytwórca stosował takie oznaczenia/symbole jak tej na Twojej łyzeczce. Jak tylko czegoś sie dowiem to dam znać.pozdrawiam Jadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Maj 2004 Autor Share Napisano 23 Maj 2004 Dzięki Jadzia!pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Maj 2004 Autor Share Napisano 16 Maj 2004 Proszę o pomoc w identyfikacji tej łyżeczki - chodzi mi o lata w jakich takie produkowano.Długość - 13 cmzrobiona ze srebra ,największa szerokość trzonka - 4 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Maj 2004 Autor Share Napisano 16 Maj 2004 fotka od dołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Maj 2004 Autor Share Napisano 16 Maj 2004 komora zupna" od dołu - ładna dekoracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Maj 2004 Autor Share Napisano 16 Maj 2004 po prawej stronie trzonka sygnatury (od lewej) :- cos a'la zwierzak w prostokącie- 1884 w prostokącie (rok?)- liczba '83' w obwódce- jakiś listekProszę o pomoc!pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bjar_1
Proszę o pomoc w identyfikacji tej łyżeczki - chodzi mi o lata w jakich takie produkowano.
Długość - 13 cm
zrobiona ze srebra ,największa szerokość trzonka - 4 mm
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.