Kiler Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 Od czego jest ten pojemnik? Wysokosc 14 cm, srednica 5,5 cm. Kolor zielony, wojskowy. Nakretka. Brak sygnatur. Wewnatrz sa resztki smaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 To przejzyj te 1300 zanim się będziesz przy****.Choc przyznaję, że moja odpowiedź była nieprzecyzyjna.Powinno być może NA tłumik płomieni". Były one bowiem przechowywane/przenoszone w metalowych pojemnikach. wymiarów na pamięc nie znam, a nie mam pod ręką. Z resztą mój jest bez zakrętki. W każdym razie był to zwykły pojemnik z dość grubej blachy zakrecany od góry, dość drobny gwint. Smar w środku może to potwierdzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 PS Przepraszam, jesli uznałeś iż się z Ciebie naśmiewam. Błąd byl wynikiem pomyłki w pisaniu. No i oczywiście moge nie mieć racji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 18 Maj 2004 Autor Share Napisano 18 Maj 2004 A ten Twoj pojemnik ma jakies bicia, bo moj nie. Jest zwiniety z dosc grubej blachy a nakretka jest chyba frezowana czy toczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 14 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2004 Na pewno nie czesc od ponosnika. Cienkie scianki i szew po zgrzewie (spawie) o tym swiadcza. Pozatym po co stosowac gwint drobnozwojowy w podnosniku. I nie jest to masywne ale lekkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 Od czego jest ten pojemnik? Wysokosc 14 cm, srednica 5,5 cm. Kolor zielony, wojskowy. Nakretka. Brak sygnatur. Wewnatrz sa resztki smaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 Wlasnie ta nakretka. Aha, pojemnik jest stalowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 hym niestety nie wiem co to, ale wygalda jak popielniczka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 10 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2004 Twoj widze jest troche inny. Mozesz podac wymiary? Podejrzewam, ze jesli bylby niemiecki to mialby jakies bicia, a ten nie ma zadnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 Nie mam do swojego na razie dostępu - mieszkam gdzie indziej. Jak będę mógł to sprawdzę, choć jak pisałem mój jest bez nakrętki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 A moze tłumik płomieni do niemieckich MG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 10 Czerwiec 2004 Share Napisano 10 Czerwiec 2004 mi ten kilera tez wyglada na czesc podnosnika hydraulicznmego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 22 Maj 2004 Share Napisano 22 Maj 2004 a mnie sie to kojazy z podnosnikiem pnelmatycznym dokladniej rzecz opisujac to jest ten fragment ktory wysuwa sie i styka bezposrednio z podnoszonym przedmiotem wyciecia maja cel antyposlizgowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 12 Czerwiec 2004 Share Napisano 12 Czerwiec 2004 Wymiary. Wysokość 14 cm, średnica dół - 4,5 cm, góra - 4,8. Gwint jest jakby szerszy od ścianek zewn., tak więc wewnątrz jest jednolita średnica ok. 4,2 mm. Gwint na długości 1,2 cm, drobnozwojowy.Różnice w wymiarach są, z resztą stosunkiem głosów 2:1 (i to nie pewny) wychodzi na część od podnośnika :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 18 Maj 2004 Autor Share Napisano 18 Maj 2004 Chcesz to Ci sprzedam jako tlumik plomieni, to se nakrecisz.Popielniczka odpada, widziales zakrecana popielniczke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 18 Maj 2004 Autor Share Napisano 18 Maj 2004 mietek, to ze masz ponad 1300 odpowiedzi, nie upowaznia Cie do pisania glupot i nasmiewania sie. Wlasnie teraz wszyscy widzimy czym sobie te ponad 1300 odpowiedzi zdobyles. Wstydz sie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Kiler
Od czego jest ten pojemnik? Wysokosc 14 cm, srednica 5,5 cm. Kolor zielony, wojskowy. Nakretka. Brak sygnatur. Wewnatrz sa resztki smaru.
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.