Skocz do zawartości
  • 0

Pojemniczek

Kiler

Pytanie

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

To przejzyj te 1300 zanim się będziesz przy****.
Choc przyznaję, że moja odpowiedź była nieprzecyzyjna.
Powinno być może NA tłumik płomieni". Były one bowiem przechowywane/przenoszone w metalowych pojemnikach. wymiarów na pamięc nie znam, a nie mam pod ręką. Z resztą mój jest bez zakrętki. W każdym razie był to zwykły pojemnik z dość grubej blachy zakrecany od góry, dość drobny gwint. Smar w środku może to potwierdzać.

a mnie sie to kojazy z podnosnikiem pnelmatycznym dokladniej rzecz opisujac to jest ten fragment ktory wysuwa sie i styka bezposrednio z podnoszonym przedmiotem
wyciecia maja cel antyposlizgowy

Wymiary.
Wysokość 14 cm, średnica dół - 4,5 cm, góra - 4,8. Gwint jest jakby szerszy od ścianek zewn., tak więc wewnątrz jest jednolita średnica ok. 4,2 mm. Gwint na długości 1,2 cm, drobnozwojowy.
Różnice w wymiarach są, z resztą stosunkiem głosów 2:1 (i to nie pewny) wychodzi na część od podnośnika :)

mietek, to ze masz ponad 1300 odpowiedzi, nie upowaznia Cie do pisania glupot i nasmiewania sie. Wlasnie teraz wszyscy widzimy czym sobie te ponad 1300 odpowiedzi zdobyles. Wstydz sie!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie