wall Napisano 14 Maj 2004 Autor Share Napisano 14 Maj 2004 Wisi sobie to spokojnie na mojej ścianie od lat, aż wreszcie przyszła na to pora. Pomóżcie mi to nazwać. Długość około 60 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Niestety email nie odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Francja wzór 1818 lub póżniejszy (17 modeli bardzo podobnych) albo pruski bo też taki mieli albo polski przdwojenny policji warszawskiej (ten ostatni tak rzdki że nie ma co liczyć że to to). Bez sygnatur raczej nie do rozpoznania. Jak by był na zbyciu to ja proszę (zbieram tasaki).Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
wall
Wisi sobie to spokojnie na mojej ścianie od lat, aż wreszcie przyszła na to pora. Pomóżcie mi to nazwać. Długość około 60 cm.
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.