hiszpan25 Napisano 11 Maj 2004 Autor Napisano 11 Maj 2004 Witam.Jestem szczęśliwym i nie szczęśliwym posiadaczem dwu wykrywaczy Nie szczęśliwym bo mam Amanda którego w żaden sposób się nie mogę pozbyć ponieważ każdy zna to ustrojstwo. Szczęśliwym bo mam BARTKA 2 popatrzcie nawet na wykonanie, a cena jest taka sama.We wszystkim jest różnica dziesięcio krotna oczywiście na korzyść BARTKA 2. to nie jest reklama tylko Fakty.
Gambit Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 Nie wiecie czemu strona Bartka" nie działa? Widnieje napis serwis zlikwidowany"
Monti Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 U mnie strona działa:http://www.wykrywacz.to2.pl/s2.htmpozdrPiotr
ms Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 -------------- PRZEPRASZAMY SERWIS ZLIKWIDOWANY--------------- to strona o mnie" producenta Bartka"
Gość Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 Niezła strona, podoba mi się. Widać że właściciel firmy nie traktuje spraw związanych z budową wykrywaczy jako temat tabu, ze chetnie dzieli sie wiedzą (podobnie jak PROSCAN). Postawa godna naśladowania.
Gość Napisano 23 Czerwiec 2004 Napisano 23 Czerwiec 2004 Czy nie zapomniałeś dodać do Armanda" jeszcze jednego zdjecia sterownika i gałkami? A może porównasz wielkości sterowników? Może uznasz, że jesteś tendencyjny i manipulujesz obrazem? Forum to nie relacja z dzisiejszej Moskwy.
Gość Napisano 24 Czerwiec 2004 Napisano 24 Czerwiec 2004 Armand niestety w dobie wyswietlaczy cieklokrystalicznych jest daleko... Opis tez pozostawia duzo do zyczenia...Wymyslony przez producenta zupelnie daleki od marzen potencjalnego klienta...PozdrawiamKrzysiek
Gość Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 Akurat jeśli idzie o wszelkie wyświetlacze cielklokrystaliczne i wskaxniki wychyłowe to zbędna lipa zwykły bajer. Jest od czorta bardzo dobrych wykrywaczy nie posiadających takich bajerów i na głowe biją wypasy z wyświetlaczami. Nie znam Armanda wykrywaczy ale wlazłem sobe na jego stronę i w sumie musze przyznać że akurat opisy teg wykrywacza są akurat logicze. U góry też są pokrętła. Nie wiem jak jego osiągi w terenie ale wygląd to Armanda mają niezły.No i mógłby być Armand bardziej miły na forum bo zachowuje się prostacko troche.
Gość Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 to daj przyklad ktore to niby bija XS-a albo XLT lub dla uproszecznia 5900 DI PRO SL chyba z zadnym z nich nie chodziles i nie wiesz co mowisz jak takie pierdoly gadasz pozdrawiammoobik
Gość Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 Moobik, po pierwsze nie gadam pierdoł wylko wyrażam swoj pogląd. Zgodzę sie że wskaźnik wycyyłowy pokazujący efekt dyskryminacji jest w sumie może i przydatny natomiast wskaźniki lcd i agorytmy z procka ustawione na monetki zupełnie się nie sprawdzja przy militariach bo wskazania monetkowe przy militariach są bardzo pomocne :). No chyba że wskażnik lcd pokazuje to samo co wskazówkowy tylko po co. No i nie porównojn sprzetu za jakieś tam 800 paczek ze sprzętaem za parę patyków bo to jest głupota. Porównywać prospektora z xlt-em to dobre. Błehehehehehe. Sie uśmiałem. Dobre.
Gość Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 lepiej zamiast zabierac glos w temacie wykrywek popracuj w wakacje na ortografia bo cienko to widze eot
Gość Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 No tak, Panie Moobik, nie można zabierać głosu na forum, bo przecież są tu sami profesjonaliści, znawcy sztuki poszukiwawczej oraz eksperci w zakresie sprzętu elektronicznego służącego do sygnalizowania obecności przedmiotów metalowych i poszukiwacz hobbysta nie ma tu prawa wypowiedzi. A co do moich błędów, to nie nie są to błędy ortograficzne, tylko literówki wynikające z szybkiego pisania na klawiaturze. Tak to dobra myśl, zamiast spędzać czas na poszukiwaniach wykorzystam go na ukończenie kursu szybkiego pisania.
Gość Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 Dodam jesze jeden prostacki tekst. Nikogo nie upoważniłem do wykorzystania mojej fotografii [jestem jej autorem]w publikacji internetowej. W zwiazku z tym zostało naruszone prawo autorskie, a dokładnie kradzież wartości intelektualnej czyli mojej fotografii. Żądam od admina strony, podania danych osobowych osoby publikującej moje zdjęcie, bez mojej zgody. Dane osobowe potrzebne mi są do wytoczenia sprawy sądowej z żądaniem odszkodowania. Moja cierpliwość się skończyła wobec nieopowiedzialnych wypowiedzi na forum. I nie mam poczucia humoru.
kryzys1945 Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 WitamNo tak pieniądze mozna zdobywać w różny sposób,ale niestety zanim sie je zdąbędzie będzie to kosztować trochę cierpliwości i własnych środków,nie wiem,czy skórka warta wyprawki,no chyba,że chęć udowodnienia czegoś.pozdrawiamP.S: a tak poza tym wątpie by admin znał imię i nazwisko,a poza tym nie ma chyba prawa takiego(ochrona danych osobowych)by je podawać wszem i wobec.Prawo takie maja odpowiednie służby.Pozdrawoiam
Perkuno Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 Taaaaaaak!To ja powiem coś od siebie. W życiu nikt mnie tak nie oszukał jak firma Armand. Niegdyś kupiłem dwa wykrywacze typu inspektor za 850 zł każdy. Miała to być niesamowita promocja. Co się później okazało Wykrywacz ten był za ok. 500 na Allegro. Ale to nic, żeby to urządzenie choć zachowywało się jak detektor metali nie miałbym pretensji do nikogo. Miała ponoć wykrywać monety a przez dwa lata znalazłem 3 sztuki podczas gdy na HS-3 przez kilka miesięcy zapełniłem cały klaser. A w środku tragedia część elementów polutowana na tzw. pająka, wtyk do cewki (ok. 40 cm!!!!!!!!) PS2 (taki jak do myszki cczy klawiatury - porażka) a płytka drukowana i obudowa przyklejona klejem na gorąco.Tak sprawy wyglądały jakieś trzy lata temu. Jakie wykrywacze Armand robi dzisiaj nie wiem i nie chce wiedzieć. Mam po prostu dość!
Gość Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 Firma Armand zdecydowanie protestuję! Inna możliwość kupna wykrywacza tej samej marki, w innym miejscu i po innej cenie nie jest formą oszustwa. Ciekawe, kiedy społeczeństwo polskie zapomni o socjaliźmie i tej samej cenie danego wyrobu w różnych miejscach. A brak otwartości na nowe wyroby naszej firmy pozostawiam bez komentarza. W wykrywaczu nie było pająka, tylko płyta główna została uzupełniona o czujnik [płytkę drukowaną] rozładowania się baterii. Komputery też się rozbudowuje o dodatkowe płyty i nikt tego nie nazywa pająkiem. Nadmienię, że niektóre polskie firmy, chyba jeszcze produkują wykrywacze w oparciu o instalacje hydrauliczne i nikt tego nie zauważa. Zauważa się natomiast popularne w owym czasie wtyki. Na tamte czasy to były dobre wtyki i nie mamy się czego wstydzić. Poza tym wykrywacze Inspector nie posiadają takich możliwości regulacyjnych jak wykrywacz p. H. Smętkowskiego, a więc porównanie obu wykrywaczy jest nie właściwe. Proponuję wyżywać swoje emocje przy kopaniu dołów, a nie na forum.
Bocian Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 Panowie zwolnijcie. Dyskusja jest ciut za gorąca. Jeżeli trzeba usunąć zdjęcie to bardzo proszę o e-mail na bocian@odkrywca-online.com z informacją z jakiego powodu mam ją usunąć. Żadnych danych osobowych nie posiadam i nie przechowuję. Są tylko logi połączeń, a tych nie udostępnię nikomu bez nakazu sądowego.
sapertorun Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 Do Pana Armanda.Niech Pan wezmie sie za swoje wykrywki ,bo ja staciłem na Pana Prospektorze rok.Teraz mam inny detektor i wkońcu jestem zadowolony,bo ten Pana to pożal sie boże ale to moje zdanie.Kolega oddał go bo bał sie go sprzedac żeby ktos niemiał preztensji.Pozdrawiam Sapertorun.
kwintal Napisano 11 Październik 2004 Napisano 11 Październik 2004 WitamJa na Inspectorze też straciłem rok. Straszny wyjec w niespodziewanych momentach. Trochę rosy i do widzenia...Pozdrawiam
slw Napisano 11 Październik 2004 Napisano 11 Październik 2004 A mnie najbardziej zaciekawiło swego czasu zestawienie: cena topowego modelu w ulotce którą dostałem od producenta (>>2000pln, nie chce mi się szukać ulotki sprzed prawie roku, ale myślałem że mam coś z oczami?) a cena tego samego w rozmowie, koło 700. Nie mogłem tego zrozumieć mimo wyjaśnień i dałem na wsteczny.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.