Skocz do zawartości

Do BOCIANA

jacekmix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Bocian, jest pomysł żeby powołać Wirtualną Kapitułę Odznaczeń :) Można nadawać odznaczenia za różne rzeczy: np. za najlepsze znalezisko miesiąca, za najlepszą fotkę, za lanie wody", za głupotę itp. itd.
Bjar byłby dobrym szefem kapituły, kapituła mogła by się naradzać co komu i za co przyznać np. przez GG :)
Napisano
No pomysł jest dobry (zwłaszcza że to ja byłbym szefem tej kapituły ,co wiąże się z profitami (: ). Trza tylko to zalegalizować! Kto jest za?! :D
Napisano
A jakby projekt przeszedł to potrzebujemy plastycznie uzdolnionego człeka ,który zrobi projekty odznak -

-za lanie wody"
-za fanta tygodnia"
-za odwagę"
-za rany"

i jeszcze kilku innych... Kto jest chętny?
Napisano
w dziale Identyfikacja powinien być medal:
- za koleżeńskość - dla tych najbardziej zaangażowanych w identyfikacje i z tamtąd powinna być członkiem kapitułuy osoba która najbardziej pomaga innym :)
- w dziale Sprzęt poszukiwawczy:
- za najlepiej wykonany wykrywacz - członkiem kapituły powinien być ALL, najbardziej pomaga początkującym konstruktorą
Napisano
można jeszcze zrobić medale I ,II i III klasy , oraz jeszcze dla najbardziej zasłużonych z liśćmi dębowymi i mieczami :)
Napisano
I za inicjatywę miesiąca :D .Pierwsza oczywiście dla jacekmix :D To może jak będzie odznaka za najlepszy fant to dla odmiany będzie tez za najgorszy badziew tygodnia ?? PZDR
Napisano
No to niech ktoś robi te odznaki! Proponuję wzór oparty na niemieckiej Infanterie-Sturmabzeichen" - wieniec liści dębu naokoło ,a w środku odpowiedni detal np. przy odznace za lanie wody" - wiadro lub rysunek kranu.
Napisano
A za starcia z leśnikami albo jakimiś łobuzami odznaka oparta na szpandze" za walkę wręcz. Jacekmix - zrób spis wszystkich wzorów i wrzuć go tutaj ,a później poszukamy plastyka.
Napisano
Odznaki mogą podkreślać dobre rzeczy naszej korporacji poszukiwaczy, ich dobre strony, cos co warto wyróznić.
A drugi typ odznaczeń to to co negujemy wśrod nas samych.
Napisano
Witam.Jeśli zostane zgłoszony do WIELKIEJ KAPITUŁY to chętnie się w to zabawie.Wogóle to dzięki za zufanie, ale nie wiem co inni na to.POZDRAWIAM ALL
Napisano
To ja zgłaszam ALLa do kapituły.
Bocian, jesteś gospodarzem tej strony, mamy nadzieję że przyłączysz się do zabawy.
Napisano
Myślę że zrobię odznakę największego kasztaniarza" forum i Wam wręczę :)
Nagrodą będzie czasowe lub dożywotnie ograniczenie możliwośći dodawania na forum więcej niż jednego postu dziennie.
Napisano
Acha a ja kandyduje w ogólnoświatowym konkursie na największego sztywniaka wśród administratorów więc też dajcie mi szansę :)
Napisano
Spoko Bocian, bez nas byś się nudził :) A tak to czasami popłaczesz się ze śmiechu przed monitorem :) Będziesz w Wielkiej Kapitule. To już by było 3 członków kapituły: Bjar1, ALL, Bocian.
Napisano
A ja na członków proponowałbym ludzi o nieprzeciętnej wiedzy :

- Jotes
- Bolas
- Michalczewski
- Generał W
- Brivibai
- Mi.Der
- Landminer
- Jaro5
- Ryjek :P
- Bocian

No i to by było na tyle :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie