jacekmix Napisano 9 Maj 2004 Autor Napisano 9 Maj 2004 Bocian, jest pomysł żeby powołać Wirtualną Kapitułę Odznaczeń :) Można nadawać odznaczenia za różne rzeczy: np. za najlepsze znalezisko miesiąca, za najlepszą fotkę, za lanie wody", za głupotę itp. itd. Bjar byłby dobrym szefem kapituły, kapituła mogła by się naradzać co komu i za co przyznać np. przez GG :)
bjar_1 Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 No pomysł jest dobry (zwłaszcza że to ja byłbym szefem tej kapituły ,co wiąże się z profitami (: ). Trza tylko to zalegalizować! Kto jest za?! :D
bjar_1 Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 A jakby projekt przeszedł to potrzebujemy plastycznie uzdolnionego człeka ,który zrobi projekty odznak --za lanie wody"-za fanta tygodnia"-za odwagę"-za rany" i jeszcze kilku innych... Kto jest chętny?
jacekmix Napisano 9 Maj 2004 Autor Napisano 9 Maj 2004 w dziale Identyfikacja powinien być medal:- za koleżeńskość - dla tych najbardziej zaangażowanych w identyfikacje i z tamtąd powinna być członkiem kapitułuy osoba która najbardziej pomaga innym :)- w dziale Sprzęt poszukiwawczy:- za najlepiej wykonany wykrywacz - członkiem kapituły powinien być ALL, najbardziej pomaga początkującym konstruktorą
bjar_1 Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 -za koleżeńskość"-za najlepiej wykoany wykrywacz"jeszcze jakieś?
Romel79 Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 można jeszcze zrobić medale I ,II i III klasy , oraz jeszcze dla najbardziej zasłużonych z liśćmi dębowymi i mieczami :)
Maćko Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 I za inicjatywę miesiąca :D .Pierwsza oczywiście dla jacekmix :D To może jak będzie odznaka za najlepszy fant to dla odmiany będzie tez za najgorszy badziew tygodnia ?? PZDR
bjar_1 Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 No to niech ktoś robi te odznaki! Proponuję wzór oparty na niemieckiej Infanterie-Sturmabzeichen" - wieniec liści dębu naokoło ,a w środku odpowiedni detal np. przy odznace za lanie wody" - wiadro lub rysunek kranu.
bjar_1 Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 A za starcia z leśnikami albo jakimiś łobuzami odznaka oparta na szpandze" za walkę wręcz. Jacekmix - zrób spis wszystkich wzorów i wrzuć go tutaj ,a później poszukamy plastyka.
jacekmix Napisano 9 Maj 2004 Autor Napisano 9 Maj 2004 Odznaki mogą podkreślać dobre rzeczy naszej korporacji poszukiwaczy, ich dobre strony, cos co warto wyróznić.A drugi typ odznaczeń to to co negujemy wśrod nas samych.
ALL Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 Witam.Jeśli zostane zgłoszony do WIELKIEJ KAPITUŁY to chętnie się w to zabawie.Wogóle to dzięki za zufanie, ale nie wiem co inni na to.POZDRAWIAM ALL
jacekmix Napisano 9 Maj 2004 Autor Napisano 9 Maj 2004 To ja zgłaszam ALLa do kapituły.Bocian, jesteś gospodarzem tej strony, mamy nadzieję że przyłączysz się do zabawy.
Bocian Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 Myślę że zrobię odznakę największego kasztaniarza" forum i Wam wręczę :)Nagrodą będzie czasowe lub dożywotnie ograniczenie możliwośći dodawania na forum więcej niż jednego postu dziennie.
Bocian Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 Acha a ja kandyduje w ogólnoświatowym konkursie na największego sztywniaka wśród administratorów więc też dajcie mi szansę :)
Frozzer Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 ja proponuje przyznac odznake za ajmniej trafna identyfikacje" dla lancelota, straznika forum:-D
jacekmix Napisano 9 Maj 2004 Autor Napisano 9 Maj 2004 Spoko Bocian, bez nas byś się nudził :) A tak to czasami popłaczesz się ze śmiechu przed monitorem :) Będziesz w Wielkiej Kapitule. To już by było 3 członków kapituły: Bjar1, ALL, Bocian.
bjar_1 Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 A ja na członków proponowałbym ludzi o nieprzeciętnej wiedzy :- Jotes- Bolas- Michalczewski- Generał W- Brivibai- Mi.Der- Landminer- Jaro5- Ryjek :P- BocianNo i to by było na tyle :)
bjar_1 Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 Ano tak! Sorki. A wy macie jakieś typy? :)Nie wstydźta się!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.