Skocz do zawartości

ŁĄCZMY SIE W BÓLU

Maćko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Matura to tak strasznie wygląda tylko przed pisaniem , a puźniej to będziecie się z tego śmiać , ja pisałem kilka lat temu , Polski i Historia , bałem się tylko polskiego ale poszło wszystko ok (obiżyli mi ocene za błędy :)wiecie chyba czemu:D )
Na studiach takie egzaminy będziecie mieli co pół roku i w dodatku będzie ich dużo więcej.
pozdrawiam i życzę powodzenia
Romel
Napisano
No to pięści zaciskam...he he to były czasy. Człowiekowi instalacja padała z byłe powodu. Ja mam tydzień na napisanie magisterki z socjologi a to będzie nie lada wyczyn jak sie uda. Leżę w papierach i NIE CHCE MI SIE.

A swoja droga-matura? Kiedy to było? a jeszcze przed wojna...
Ja z historii miałem 6 ale to na ustnym wiec sie nie liczy. Pochwalcie sie co wam spadnie od komisji.
Napisano
Jezuuuuu stary byłoby cudownie. Ja tu jak ślepy po omacku błądze bo takiego mam promotora, że nc nie powie a tu taka propozycja...Termin goni jak szalony a ja nic. Stary jak by co to...do upadłego.
Napisano
Shadee to może masz jeszcze tematy tegorocznych matur ? ;).Myśle że Bjar i inni się nie obrażą jeśli wyślesz :D.Ja napewno nie :) Pozdrawiam !.
Napisano
Jak ja zdawałem to nie było szatańskiego internetu. ale już moja siostra to czesała siec bo podobno miały być. No a matka dolewała oliwy do ognia, że jak to brat nie chce pomóc.
Maćko, Bjar1 i reszta... to pikuś. Kasztany kwitną jak zawsze i jak zawsze wszyscy zdacie. Ja na polskim trafiłem najgorszy zestaw a byłem na humanie wiec poprzeczka była wysoko. Nie czytałem z tego nic a powtórzyłem tylko do oswiecenia. Moja nauczycielka wiedziała że nieznosze pierdół w stylu co autor miał na myśli". Jak wylosowałem pytania to zbladła, ja też. Ale nie bójcie się, takim chłopaczkom wasze panie nie dadzą zrobic krzywdy.
Napisano
hejka
Indian wysłałem Ci kilka spakowanych plików niewiem czy Ci to pomoże ale jeżeli tak to miło wiedzieć ,że można było koledze pomódz
a co się tyczy pozostałych to wysyłam wam kilka pomocy do matury z polskiego mam tylko nadzieje , że nikt za zawalenie skrzynki mnie nie zabije póżniej .....:)
Napisano
indian niewiem czy odebrałeś przesyłki bo mam jakieś zwroty że niby masz limit ograniczony więc napisz co odebrałeś to Ci resztę wyśle

to się tyczy i innych

pozdrawiam
Napisano
Hello!!

Shadee-wielkie dzięki za podesłane materiały!!Przydadzą sie jutro(to juz jutro-aaaargh;)!!!

Pozdrawiam wszystkich!!

koMandir
Napisano
no to jeszcze raz życze powodzenia, nie dziękujcie:)
uczczę wasze męki minutą ciszy w środe w terenie hi hi...
pozdr
Szefo
Napisano
nic sie nie martwcie matura to luźna guma ... chyba nie mozliwe jest jej nie zdanie. ja w LO byłem obibokiem i np. na polskim ciągle gralimsy w karty - przyszła pora matur i wielka panika. pisemny to luz bo zawsze dało radę sciagac. i co ? wszyscy sobie pomagali itp. na luzie dostałem 3+ a bałem sie jak cholera. jeszcze bardziej panikowałem przed polskim ustnym ale tu mi szczescie błysneło i miałem jakis temat o zagładzie Żydów czy okupacji wiec jak zaczałem bełkotac o kryzysie lat 20-tych i dojściu hitlera do władzy itp itd to komisja sie obudziła i wytrzeszyła oczy i w końcu kazali mi kończyć szybciej bo inni czekają ... 5 mile mnie zakoczyła i do dziś wzbudza miłe wspomnienia. a np. na egazminie z matmy mimo że byłem dość dobrze przygotowany i zdałbym i tak na luzie, to praktycznie po pół godziny miałem juz 4 zadania ściagnięte :))))))))))))))))))) i tylko je sprawdziłem. takze nic sie nie martwie maturzyscie i tak zdacie ... a pozniej najdłuższe wakcje w życiu ... szczególnie dal tych co maja łączone matury z egz. na studia.
Napisano
No Bolek ,a ja myslałem że ty taki dobry chłopak byłeś... :D
Pewnie że zdamy panowie ,ja już dziś wylosowałem super miejsca.

pozdrówki i powodzenia

bjar_1

Napisano
co to za losowanie meijsc, ja musialem siedziec alfabetycznie :D

cale szczescie ze zdawalo nas ponad 1100 osob, a mam nazwisko na 20 litere alfabetu :D hehe
Napisano
Trzymamy za was kciuki :D ja zdawałem w zeszłym roku i teraz studiuje historie (zgadnijcie z czego zdawałem) a moja panna (:DD) zdaje za kilka godzin i bardziej się denerwuję niz ona.
Powodzenia (..i nie dziekujcie) Mateusz
Napisano
Tak...czytam i łza się w oku kręci,gdzie te czasy....jeszcze wszystko przed Wami.
PRAWDZIWY egzamin dojrzałości zaczniecie zdawać gdy będziecie poszukiwać pracy w Naszym kraju......i naprawdę pracodawcy będzie obojętne jakie macie wykształcenie,najważniejsze dla niego będzie to w jak najkrótszym czasie jesteście w stanie przynieść mu CZYSTY zysk.
Pozdrawiam maturzystów i nie tylko........
Napisano
http://www.ryano.net/iraq/?427049

wiecej luzu chlopaki ;o)
Napisano
No i sie zaczelo... Trzymam kciki za wszystkich piszacych matury... Glowa do gory... Jestem z wami, choc juz tylko duchowo!
Napisano
Opowiadać chłopy jak wam poszło !!.Ja pisałem 1 temat z Mazowieckiego .Tylko niewiem czy dobrze Gheeh :D.PZDR

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie