shadee Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 może pomóc.......moge podesłać motywy..cytaty..które dla siostry(maturzystki :) ) z netu zassałem :)
Romel79 Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 Matura to tak strasznie wygląda tylko przed pisaniem , a puźniej to będziecie się z tego śmiać , ja pisałem kilka lat temu , Polski i Historia , bałem się tylko polskiego ale poszło wszystko ok (obiżyli mi ocene za błędy :)wiecie chyba czemu:D ) Na studiach takie egzaminy będziecie mieli co pół roku i w dodatku będzie ich dużo więcej.pozdrawiam i życzę powodzeniaRomel
Indian Chief Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 No to pięści zaciskam...he he to były czasy. Człowiekowi instalacja padała z byłe powodu. Ja mam tydzień na napisanie magisterki z socjologi a to będzie nie lada wyczyn jak sie uda. Leżę w papierach i NIE CHCE MI SIE.A swoja droga-matura? Kiedy to było? a jeszcze przed wojna...Ja z historii miałem 6 ale to na ustnym wiec sie nie liczy. Pochwalcie sie co wam spadnie od komisji.
shadee Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 INDIAN jak chcesz to podeśle Ci kilka prac magisterskich i dyplomowych może się przydadzą.....
Indian Chief Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 Jezuuuuu stary byłoby cudownie. Ja tu jak ślepy po omacku błądze bo takiego mam promotora, że nc nie powie a tu taka propozycja...Termin goni jak szalony a ja nic. Stary jak by co to...do upadłego.
Maćko Napisano 9 Maj 2004 Autor Napisano 9 Maj 2004 Shadee to może masz jeszcze tematy tegorocznych matur ? ;).Myśle że Bjar i inni się nie obrażą jeśli wyślesz :D.Ja napewno nie :) Pozdrawiam !.
Indian Chief Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 Jak ja zdawałem to nie było szatańskiego internetu. ale już moja siostra to czesała siec bo podobno miały być. No a matka dolewała oliwy do ognia, że jak to brat nie chce pomóc. Maćko, Bjar1 i reszta... to pikuś. Kasztany kwitną jak zawsze i jak zawsze wszyscy zdacie. Ja na polskim trafiłem najgorszy zestaw a byłem na humanie wiec poprzeczka była wysoko. Nie czytałem z tego nic a powtórzyłem tylko do oswiecenia. Moja nauczycielka wiedziała że nieznosze pierdół w stylu co autor miał na myśli". Jak wylosowałem pytania to zbladła, ja też. Ale nie bójcie się, takim chłopaczkom wasze panie nie dadzą zrobic krzywdy.
shadee Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 hejkaIndian wysłałem Ci kilka spakowanych plików niewiem czy Ci to pomoże ale jeżeli tak to miło wiedzieć ,że można było koledze pomódza co się tyczy pozostałych to wysyłam wam kilka pomocy do matury z polskiego mam tylko nadzieje , że nikt za zawalenie skrzynki mnie nie zabije póżniej .....:)
shadee Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 niezapomnijcie koledzy o poczcie.........i nie klijcie mnie za objętość - miałem dobre chęci :)
shadee Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 indian niewiem czy odebrałeś przesyłki bo mam jakieś zwroty że niby masz limit ograniczony więc napisz co odebrałeś to Ci resztę wyśleto się tyczy i innych pozdrawiam
bjar_1 Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 Shadee - dzięki za maile! Napewno się przydadzą. A dziś jadę na losowanie miejsc.pzdrbjar_1
Maćko Napisano 10 Maj 2004 Autor Napisano 10 Maj 2004 Maile pierwsza klasa :).Szkoda że niemiałem tego wcześniej hehe.Pozdrawiam.!.
Gość Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 Hello!!Shadee-wielkie dzięki za podesłane materiały!!Przydadzą sie jutro(to juz jutro-aaaargh;)!!! Pozdrawiam wszystkich!! koMandir
Szefo Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 no to jeszcze raz życze powodzenia, nie dziękujcie:)uczczę wasze męki minutą ciszy w środe w terenie hi hi...pozdrSzefo
bolas Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 nic sie nie martwcie matura to luźna guma ... chyba nie mozliwe jest jej nie zdanie. ja w LO byłem obibokiem i np. na polskim ciągle gralimsy w karty - przyszła pora matur i wielka panika. pisemny to luz bo zawsze dało radę sciagac. i co ? wszyscy sobie pomagali itp. na luzie dostałem 3+ a bałem sie jak cholera. jeszcze bardziej panikowałem przed polskim ustnym ale tu mi szczescie błysneło i miałem jakis temat o zagładzie Żydów czy okupacji wiec jak zaczałem bełkotac o kryzysie lat 20-tych i dojściu hitlera do władzy itp itd to komisja sie obudziła i wytrzeszyła oczy i w końcu kazali mi kończyć szybciej bo inni czekają ... 5 mile mnie zakoczyła i do dziś wzbudza miłe wspomnienia. a np. na egazminie z matmy mimo że byłem dość dobrze przygotowany i zdałbym i tak na luzie, to praktycznie po pół godziny miałem juz 4 zadania ściagnięte :))))))))))))))))))) i tylko je sprawdziłem. takze nic sie nie martwie maturzyscie i tak zdacie ... a pozniej najdłuższe wakcje w życiu ... szczególnie dal tych co maja łączone matury z egz. na studia.
bjar_1 Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 No Bolek ,a ja myslałem że ty taki dobry chłopak byłeś... :DPewnie że zdamy panowie ,ja już dziś wylosowałem super miejsca.pozdrówki i powodzeniabjar_1
Frozzer Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 co to za losowanie meijsc, ja musialem siedziec alfabetycznie :Dcale szczescie ze zdawalo nas ponad 1100 osob, a mam nazwisko na 20 litere alfabetu :D hehe
Frozzer Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 troche z liczba osob przesadzilem, zdawalo nas 300 osob :D
kudlaty Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 Trzymamy za was kciuki :D ja zdawałem w zeszłym roku i teraz studiuje historie (zgadnijcie z czego zdawałem) a moja panna (:DD) zdaje za kilka godzin i bardziej się denerwuję niz ona. Powodzenia (..i nie dziekujcie) Mateusz
1AIR1 Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 Tak...czytam i łza się w oku kręci,gdzie te czasy....jeszcze wszystko przed Wami.PRAWDZIWY egzamin dojrzałości zaczniecie zdawać gdy będziecie poszukiwać pracy w Naszym kraju......i naprawdę pracodawcy będzie obojętne jakie macie wykształcenie,najważniejsze dla niego będzie to w jak najkrótszym czasie jesteście w stanie przynieść mu CZYSTY zysk.Pozdrawiam maturzystów i nie tylko........
Gość Napisano 11 Maj 2004 Napisano 11 Maj 2004 http://www.ryano.net/iraq/?427049wiecej luzu chlopaki ;o)
turtur Napisano 11 Maj 2004 Napisano 11 Maj 2004 No i sie zaczelo... Trzymam kciki za wszystkich piszacych matury... Glowa do gory... Jestem z wami, choc juz tylko duchowo!
Maćko Napisano 11 Maj 2004 Autor Napisano 11 Maj 2004 Opowiadać chłopy jak wam poszło !!.Ja pisałem 1 temat z Mazowieckiego .Tylko niewiem czy dobrze Gheeh :D.PZDR
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.