Saper.17 Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 Witam szukam muzy z kompani braci jeśli ma ktoś linki to prosze że by mi je podał.Zgóry dziękuje .Pozdro.Saper
zelig Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 To jest chyba najbardziej elastyczny tytuł filmu w historii kina.Tym razem, wygląda to jak Kopanie babci" (ew. bacy)A potencjalna muza, to wystąpowała raczej tylko w tym odcinku z sanitariuszem.
Garfield Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 Jest wydana płyta z muzyką z Kompanii szukaj w dobrych sklepach z muzyką filmową.pzdr
zelig Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 Zuch! Trafna uwaga! Trzeba krótko i zdecydowanie ucinać te pirackie zapędy. (Prawie dosłowni) Kompani babci" też są nieźli. (serial poruszający problematykę POD-ów)Bo o Kąpaniu braci", to pewnie wszyscy słyszeli.
Gość Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 Dawno nie widziałem,tak prymitywnego i naiwnego filmu.Popis taniego efekciarstwa komputerowego.Miałem wrażenie,że ktoś cały czas rzuca żwirem przedkamerą.Dialogi godne pożałowania.I przecier pomidorowy.Reżyser mógłby poczytać trochę klasyki wojennej,ale chyba nie ma nic godnego w swojej bibliotece.Zdegustowany Gigant
Gość Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 wolisz naszych 4pancernych ,tam to sie dzialo?Powiem jedno,film swietny,i ksiazka tak samo.
Gość Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 sciagnij se tą muze z Kaazy, ja sobie kiedys sciagnalem 3 utwory. pozdrawiam
zelig Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 Jeszcze Basia wchodzi w grę. (np. kąpanie/kopanie/kompani Basi)Spielberg niedawno węszył we Wrocławiu. Być może przeczytał już coś z klasyki wojennej i teraz się poprawi. Być może zrobi ekranizację Pogranicza Mazowsza i Mazur" Mariana Rawy? Być może wybrał coś z szerokiej palety tematyki partyzanckiej? Może coś z Nałkowskiej..? Nie wiadomo. Na razie projekt trzymany jest w tajemnicy.[to niesamowite z tą Kaazą]
Kane Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 poszukaj przez emule......najskuteczniejszy soft p2p....sa chyba wszystkie odcinki....wiec i muza byc powinna : www.osloskop.netwww.emulek.comwww.osiolek.commozesz takze zobaczyc na http://mp3spy.ru/pozdrawiam
Saper.17 Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 Witam specialnie napisałem kompania baci bo i tak każdu wie o co chodzi ;) A jak bym napisał Kąpani Braci to zaraz by gadzli że chodzi o piractwo a tak to mam swój orginalny tytól!!:-) Dzięki za ten sowt. A chodziło mi o Main Theme.Pozdro Saper :)
Saper.17 Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 Sorki za pomyłke zaraz by gadali " i soft"Pozdro Saper :))))))
Saper.17 Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 Indiana to tytuł tej muzy Main them .! :) Niewiem o co ci chodzi? Pozdro Saper
Saper.17 Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 Już czaje tytuł aj ja napisałem tytół :))ok sorki !!!
zelig Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 Jednak saper myli się siedemnaście razy.I jeszcze Kopalnia babci" mi się nasunęła.
Garfield Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 Ku chwale ojczyzny towarzyszu zeling!!!;)pzdrGarfield
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.