Romel79 Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 Lubie poszukiwania , lubie histroie , ale nic nie zastąpi kobiety u boku ...Romel
Romel79 Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 Bocian chce usunąć temat o blondynkach , no i widzicie co narobiłyście kobiety ? wszędzie gdzie się pojawicie to są jakieś problemy, no ale to chyba taki wasz urok :PRomel
Indian Chief Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 Pałki to pryszcz... ja muszę z kobita wałki i tłuczki na stoisku AGD oglądać...nie śpię potem i na forum grasuje. Tylko tutaj ukojenie wśród wojów podobnego autoramentu.Miłe panie, ja z grilla to słynę ale cóż kiedy na samą myśl o towarzystwie trzech pięknych kobiet przed oczami tłuczki...Anna kojarzy mi się z kryptonimem grupy która miała zlikwidować pewnego dewianta na Śląsku. Oby ta grupa nie chciała nas zlikwidować panowie... Anno jakby co to To" będzie nasze Alamo. A niech tam, nawet Termopile, Wizna i Corregidor razem wzięte.
MK Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 Yo! Zapraszam na ognisko (zbiorowe chlanie) jutro w miejscowości K. w województwie P. Po Xl XX% napoju gwarantuję rozmowy i kłótnie o ilość i proporcje wojsk szwedzkich i polskich w bitwie pod Kircholmem.Pozdrawiam Piękne Paniei tu obecne... :)(PS istnieje coś takiego jak stopniowanie przymiotnika)
jacekmix Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 Anka, jak chcesz to możemy zachandlować. Sprzedam tanio numer Gadu Gadu do Romla :) albo wymiankę zrobimy :)
jacekmix Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 Bocian, rozumiem że dostrzegasz również zagrożenie wynikające z napływu kobiet na forum, ale nie likwiduj tego wątku :) Słowo odkrywca" ma wielorakie znaczenie :) Różne rzeczy można przecież odkryć..... :)))))
Gość Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 Anna-nie dziwi mnie to i nie mam nic przeciwko:)Moją obecną dziewczynę poznałem sam przez internet-na czacie i już 1,5roku jesteśmy ze sobą i jest OK-fajnie że gazetka i to forum tak ewoluuje bo miło przeczytać czasem coś innego od tematów złomowo-militarnych!:)
crazyazbest Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 ZŁOMOWO!!!!!!???? Nie mam nic przeciwko ewoluowaniu" tego forum ale twój post czarku to lekka przesada ... ja odwiedzam to forum i czytam odkrywcę GŁÓWNIE dla tematów złomowo - militarnych" .Sorry , Bocian , troche sie uniosłem . Azbest
Gość Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 Tak-złomowo-militarnych-dokładnie takich-sam takie rzeczy zbieram-nie oszukujmy się-nam się to podoba ale dla większości ludzi-nie mających nic wspólnego z kolekcjonerstwem kolekcje z wykpoków to złom złom złom:)
jacekmix Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 Romel, jak zdobędziesz numer GG do Eli a ja do Basi, to szwagrami zostaniemy :))))
Romel79 Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 ale narazie mam problem ze zdobyciem tego numeru gg , bo dziewczyna chyba jest nieśmiała :)Romel
jacekmix Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 Romel, spokojnie, z kobietą trzeba krok, po kroku :) A jak pierwszy raz się zobaczycie to pamietaj jak się ubrać; żel i brylantyna na włosy, koniecznie dresiki z trzema paseczkami, grzebień żeby wystawał z tylniej kieszeni (niech wie że elegant jesteś), na szyij i nadgarstku wielki łańcuch z tombaku.... gwarantuje że zrobi to na dziewczynie wrażenie :) Nigdy nie zapomni takiego faceta :)
Skoorpion Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 Bocian !!! Bedziesz jeszcze dzieci Odkrywcow" nosił :-)))
jacekmix Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 Skorpion, ty to odrazy o dzieciach :) Romel to dzentelmen jest, z nim trzeba wpierw 2 lata za rękę pochodzić, do kina, do teatru :)
Romel79 Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 Jacekmix - ponieważ jestem Gentelmen , więc jeśli już, to garnitur i krawat , ewentualnie smoking i muszka , ale jeśli do lasu to już inna sprawa - jeans itp.Romel
Indian Chief Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 Oj dzieci dzieci przeciez od lat wiadomo że nic nie kręci bardziej kobiet niż motocyklista na swoim rumaku...Kobiety lubią twardzieli a romantycy i gentelmeni... ostatnim był Pan Samochodzik.
Indian Chief Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 Teraz tylko dziara na przedramieniu skóra na grzbiet, usmiech cwaniaka a laski kłada sie jak zboże po burzy...
MK Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 Laska nie spuści Cię z oka jeśli bluzę masz Reeboka, jeśli łańcuch masz na klacie - to do razu ściąga gacie, będzie miesiąc pękać z dumy, gdy ją bzykniesz w dresach Pumy i z uśmiechem ssać ****** gdy masz buty Adidasa. Wymarzone życie - bajka, mieć faceta w spodniach Nike'a :-PAtrybuty każdego MENA (?)
Romel79 Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 To nie mój atrybut . Nie znam nikogo (wśród znajomych)kto dosiada stalowego rumaka i założył by na siebie dres . Ostani raz dres to ja miałem na sobie w wieku ok 6 lat (no poza w-f , bo czasem był taki wymóg)Pozatym dziwnie by mi było w dresie, nie wyobrażam sobie czegoś takiego.Pozdr
Bocian Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 Panowie, jak chcecie kontynuować ten wątek to chociaż podnieście jego poziom. Inaczej wyproszę na forum onetu. Podobne klimaty.
jacekmix Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 Szwagier (Romel), z tymi dresikami i brylantynką to ja żartowałem :) Z tego wwszystkiego co pisałem to tak naprawde jest jedna rzecz ważna; żeby z tylniej kieszeni spodni grzebień wystawał :))))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.