Skocz do zawartości

Co można znależć w latrynach ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ciekawe co wyciągają babcie klozetowe ? jeśli w tamtych były takie fanciki to w tych wspułczesnych chyba wyciągają złote rolexy , stu dolarówki i naszyjniki z pereł :)
hehehehe :D
pozdr
Romel
Napisano
Babcia klozetowa to teraz Pisuardessa" i proszę tu nie obrażać jakąś -klozetową. A wyciągają do 2000 PLN/m-c.
Napisano

Muslim takich mannlicherków z latryn przemyskich fortów wyciągnałem chyba ze trzy albo cztery wiadra (duże). Naprawdę super stany i rzeczy wychodzą z takiego kibelka podobno g.... dobrze konserwuje (tak jak bagno bez dostępu tlenu). Jak chcecie wrzuce fotki paru fantów z szamba.

pzdr miggi1

• 1 year later...
Napisano
Witam,
w starych szaletach fortecznym można znalezć dosłownie wszystko - począwszy od monet na nieśmiertelnikach kończąc.

Pozdrawiam
Monsun
Napisano
podobnie sprawa ma się w obozach jenieckich, sam obok kibelka" (dziura w ziemi :D) w takim lagrze znalazłem blaszke , kolega obok drugą (obie saperów), dodam że był to obóz gdzie trzymano jeńców niemieckich.
pozdro
Napisano
Ja mam jeden kibelek do przekopania, ale musi się cieplej zrobić, mam świadka który sam tam broń wrzucał, tylko ciekawe w jakim to będzie stanie. Bo substancja w kibelku chyba nie konserwuje metalu:))
  • 7 months later...
Napisano
Stolec tłuszczowy!!hahah:)
Sory ale nawiązując do tematu faktycznie czasm ludzie chcąc sie pozbyć nie wygodnej zabawki wrzucali ja do kibelka ale naszczescie nie spuszczali wody i tam to zostawało mój kumpel w Lapach woj podlaskie wyciagnął MP-40 ale związki toksyczne w kale zrobiły swoje,pozatym że smierdział jak cholera.Tak więc chyba warto babrać sie w gówienku.Ale temat chyba pojde do klopa hahahah
Napisano
Swego czasu zorganizował kolega wyprawę do Goleniowa. Dostał namiar na człowieka, porozmawiał z nim i wyszła kwestia taka, iż w latrynce na przydomowym ogródku utopił ów zacny weteran swoją pepeszkę.

Wyprawa po pepeszkę była przeogromna. Chyba ze trzy samochody chłopa. Przyjechaliśmy, przywitaliśmy się no i desant na ogródek. Łopaty i szpadle poszły w ruch we wskazanym miejscu - narożnik płotu i przybudówki. Kopaliśmy ze dwie godziny. Urąbani po same uszy, zmęczeni patrzymy na wyczesaną w ziemi jamę a dziadek nieśmiało zagaja zza naszych pleców, że coś sobie on przypomina, że chyba - ale nie jest pewien - na miejscu latrynki postawił... ową przybudówkę.

Zakopaliśmy dołek, ładnie się pożegneliśmy i poszliśmy gdzieś utopić nasze marzenia o pepeszce...

Kudłaty - nie mów, że Twój namiar to także Goleniów :)
Napisano
Gowniane fanty...azot z tego co wiem rozklada metal w bardzo 'dynamiczny sposob'wiem o wielu wiejskich przydomowych 'basenach'i wiem ze po wojnie najchetniej wlasnie tam lokowano nie wygodne pamiatki ale nie slyszalem jeszcze by ktos znalazl w tym cos co daloby sie zidentyfikowac.Pzdr
Napisano
kolega miggi1 ma racje - sporo wyszlo - jeszcze za czasow , ktorych on nie pamieta - poszperajcie w archiwu - jest troszke moich fotek z moimi fantami - skora , stal - stan igla :) mam kilka autriackich kopletnych oporzadzen roznych wzorow skorzanych z kibelkow , kilka innych sztuk" w drewnach. Te pestki co moggi fotke pokazal - to i tak cieniutki stan ... ja mam nowki w kartonikach z kibli :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie