muslim Napisano 3 Maj 2004 Autor Share Napisano 3 Maj 2004 http://ng.onet.pl/69,15128,galeria.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 Gdzieś czytałem o wyciąganiu niezłych fantów z latryn w starych zamkach :)bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 3 Maj 2004 Autor Share Napisano 3 Maj 2004 W fortach w Przemyslu też ciekawe fanty wychodziły z latryn ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 ciekawe co wyciągają babcie klozetowe ? jeśli w tamtych były takie fanciki to w tych wspułczesnych chyba wyciągają złote rolexy , stu dolarówki i naszyjniki z pereł :)hehehehe :DpozdrRomel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 Babcia klozetowa to teraz Pisuardessa" i proszę tu nie obrażać jakąś -klozetową. A wyciągają do 2000 PLN/m-c. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miggi1 Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 Muslim takich mannlicherków z latryn przemyskich fortów wyciągnałem chyba ze trzy albo cztery wiadra (duże). Naprawdę super stany i rzeczy wychodzą z takiego kibelka podobno g.... dobrze konserwuje (tak jak bagno bez dostępu tlenu). Jak chcecie wrzuce fotki paru fantów z szamba.pzdr miggi1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 JAk najbardziej tutaj dodawajcie zdjęcia chętnie pooglądam:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 Witam,w starych szaletach fortecznym można znalezć dosłownie wszystko - począwszy od monet na nieśmiertelnikach kończąc.PozdrawiamMonsun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 No i jak z tymi fotkami? Miggi1 - czekamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 podobnie sprawa ma się w obozach jenieckich, sam obok kibelka" (dziura w ziemi :D) w takim lagrze znalazłem blaszke , kolega obok drugą (obie saperów), dodam że był to obóz gdzie trzymano jeńców niemieckich. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 Ja mam jeden kibelek do przekopania, ale musi się cieplej zrobić, mam świadka który sam tam broń wrzucał, tylko ciekawe w jakim to będzie stanie. Bo substancja w kibelku chyba nie konserwuje metalu:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Stolec tłuszczowy!!hahah:)Sory ale nawiązując do tematu faktycznie czasm ludzie chcąc sie pozbyć nie wygodnej zabawki wrzucali ja do kibelka ale naszczescie nie spuszczali wody i tam to zostawało mój kumpel w Lapach woj podlaskie wyciagnął MP-40 ale związki toksyczne w kale zrobiły swoje,pozatym że smierdział jak cholera.Tak więc chyba warto babrać sie w gówienku.Ale temat chyba pojde do klopa hahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
admin Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Swego czasu zorganizował kolega wyprawę do Goleniowa. Dostał namiar na człowieka, porozmawiał z nim i wyszła kwestia taka, iż w latrynce na przydomowym ogródku utopił ów zacny weteran swoją pepeszkę.Wyprawa po pepeszkę była przeogromna. Chyba ze trzy samochody chłopa. Przyjechaliśmy, przywitaliśmy się no i desant na ogródek. Łopaty i szpadle poszły w ruch we wskazanym miejscu - narożnik płotu i przybudówki. Kopaliśmy ze dwie godziny. Urąbani po same uszy, zmęczeni patrzymy na wyczesaną w ziemi jamę a dziadek nieśmiało zagaja zza naszych pleców, że coś sobie on przypomina, że chyba - ale nie jest pewien - na miejscu latrynki postawił... ową przybudówkę. Zakopaliśmy dołek, ładnie się pożegneliśmy i poszliśmy gdzieś utopić nasze marzenia o pepeszce...Kudłaty - nie mów, że Twój namiar to także Goleniów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Gowniane fanty...azot z tego co wiem rozklada metal w bardzo 'dynamiczny sposob'wiem o wielu wiejskich przydomowych 'basenach'i wiem ze po wojnie najchetniej wlasnie tam lokowano nie wygodne pamiatki ale nie slyszalem jeszcze by ktos znalazl w tym cos co daloby sie zidentyfikowac.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKYGSM Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 kolega miggi1 ma racje - sporo wyszlo - jeszcze za czasow , ktorych on nie pamieta - poszperajcie w archiwu - jest troszke moich fotek z moimi fantami - skora , stal - stan igla :) mam kilka autriackich kopletnych oporzadzen roznych wzorow skorzanych z kibelkow , kilka innych sztuk" w drewnach. Te pestki co moggi fotke pokazal - to i tak cieniutki stan ... ja mam nowki w kartonikach z kibli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.