bastus0 Napisano 29 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2004 tak jak w tytule mam pocisk 20mm stalowy z napisami nad pierscieniem brx 44 " co to jest?? rusek?? hmmm nie mam pojęcia.....hilfe" hihihi ...bastus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 I was born to serve ... :-PPozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastus0 Napisano 29 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2004 tak jak w tytule mam pocisk 20mm stalowy z napisami nad pierscieniem brx 44 " co to jest?? rusek?? hmmm nie mam pojęcia.....hilfe" hihihi ...bastus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastus0 Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2004 ....no właśnie......bo ja juz myślałem że może z rosyjskiego to te litery to : wgh" ale nie wiem może ktos jeszcze cos wymyśli......pozdro bastuś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastus0 Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 ...joł joł joł......awe MK pozdro i dzięki za info....bastus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 Niemiecki ,z roku 1944 ,ale co to za fabryka 'brx' to nie wiem.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bastus0
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.