jarat88 Napisano 6 Grudzień 2014 Share Napisano 6 Grudzień 2014 stemple tuszowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarat88 Napisano 6 Grudzień 2014 Share Napisano 6 Grudzień 2014 .4szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarat88 Napisano 6 Grudzień 2014 Share Napisano 6 Grudzień 2014 zapiecia typowo polskie z lat 50-tych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 8 Grudzień 2014 Share Napisano 8 Grudzień 2014 były produkowane,nie tak dawno czytałem artykuł na ten temat w jednym z nr. magazynu Militaria". Szczegółowy opis,fotki, historia produkcji i jego typy, ostatnie modele zupełnie nie przypominały swoich protoplastów, i tak jak kol wcześniej pisał ,rosyjski rgp-1 to ostatni model a u nas robili zdaje się 100"-ki. miałem nawet sprawdzić ale gdzieś posiałem gazetę :).skrzynia, jeśli oryginalna, to już raczej rzadki fant...pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 8 Grudzień 2014 Share Napisano 8 Grudzień 2014 he,he, przeoczyłem post kolegi gregga gdzie wszystko ładnie opisał :)) sorki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.