Dębo 39-45 Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 a czy ja też mogę dostać pszepis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bergfuhrer Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 Lepiej poczytaj ustawe o broni i amunicji bo próba wprowadzenia tego przepisu w życie moze sie skonczyc ogromnymi problemami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manstein Napisano 16 Listopad 2008 Share Napisano 16 Listopad 2008 ja tez chcialbym ten przepis: peter.kozakl@neostrada.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 16 Listopad 2008 Share Napisano 16 Listopad 2008 No to juz kurna szczyt lenistwa i glupoty - 100 razy napisane ze chodzi o ustawe o broni i amunicji a ten prosi o przepis na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 17 Listopad 2008 Share Napisano 17 Listopad 2008 Ja znam dobry przepis, ukończ 21 rok życia i staraj się o papiery na posiadanie broni. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manstein Napisano 17 Listopad 2008 Share Napisano 17 Listopad 2008 ja juz nie chce tego przepisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.