Cronos Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Witam. Z czego może pochodzić to ustrojstwo? Gwint 3,6cm całkowita długość 9,5 cm. Monoblok z aluminium.
0 Lebensgefahr Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu (edytowane) 4 hours ago, Cronos said: Witam. Z czego może pochodzić to ustrojstwo? Gwint 3,6cm całkowita długość 9,5 cm. Monoblok z aluminium. Ma oznaczenie, dzięki któremu można znaleźć wszystkie informacje na jego temat. Wydaje mi się, że jest tam coś w rodzaju „ГПВ-1”. To zapalnik do kumulacyjnych pocisków brzechwowych, na przykład do dział bezodrzutowych radzieckich z lat 1950-1960. Edytowane 12 godzin temu przez Lebensgefahr
0 Lebensgefahr Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Takie imitatory były używane podczas strzelań szkoleniowych, bez detonacji. Po wystrzeleniu najczęściej noszą ślady uderzeń i zderzeń, ale mogą też zachować się w nienaruszonym stanie.
0 Cronos Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu 5 godzin temu, Lebensgefahr napisał: Ma oznaczenie, dzięki któremu można znaleźć wszystkie informacje na jego temat. Wydaje mi się, że jest tam coś w rodzaju „ГПВ-1”. To zapalnik do kumulacyjnych pocisków brzechwowych, na przykład do dział bezodrzutowych radzieckich z lat 1950-1960. Dzięki za trop. Szukałem poprzez Google obiektyw, nic mi nie wyskoczyło. A w cyrylicę wiem tylko że w Kama3 , 3 to Z;)
Pytanie
Cronos
Witam. Z czego może pochodzić to ustrojstwo? Gwint 3,6cm całkowita długość 9,5 cm. Monoblok z aluminium.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi