Landszaft Napisano %s o %s Napisano %s o %s zalecam wejść na stronę buttonarium.pl i tam wpisać widoczne frazy a wyszukiwarka pomoże pomóc odnaleźć właściwy guzik z opisem
Pan Prezes Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Super rada! Naprawdę mi pomogłeś, bo ogólnie nie potrafię korzystać z internetu... . Panie "ładnywidok" gdybym potrafił odczytać to, co jest tam nabite, to dumpy bym nie zawracał...
bjar_1 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Mniemam, że to rosyjski guzik wz.1829? Jest masa producentów, głównie nie rozpoznanych.
Landszaft Napisano %s o %s Napisano %s o %s Panie Prezes jak sie daje coś do rozpoznania to awers i rewers lub pisze się guzik gładki z czego wykonany , wtedy łatwiej szukać a tak masz literkę B i M co może na wiele wskazywać . projektant , producent , partia produktu ,oznaczenia serii produktu itd itp.
Pan Prezes Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s 3 godziny temu, bjar_1 napisał: Mniemam, że to rosyjski guzik wz.1829? Jest masa producentów, głównie nie rozpoznanych. Tak, to guzik wz.1829 z numerem. Sygnatura to M/W i raczej ruskie "Ja" a nie B, choć pewności nie mam.
Landszaft Napisano %s o %s Napisano %s o %s Jest to literka M - na pewno nie W .Zawsze sie pisze i drukuje literkę M z prostymi nogami a W zawsze sie pisze z nogami rozchylonymi - własnie po to aby rozpoznać co to za litera. Druga literka istotnie może byc literką B czyli rosyjskie "W" lub istotnie 3 czyli rosyjskie Z raczej obstawiam rosyjskie Z . ale to zobaczysz pod lupą bo zdjęcia takie sobie .
Pan Prezes Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s ... Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... Zależy z której strony spojrzeć, to różnie to można odczytać B, 3, E, JA?
Pan Prezes Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Moim zdaniem, to będzie mało starannie wykonane ruskie "Z".
Rekomendowane odpowiedzi