Jump to content
  • 0

karabin...

mp

Question

Recommended Posts

kamil ... bagnet nie ma slabego stanu ,mial nalot rdzy ,odpowiednio go oczyscilem -teraz nie ma prawie wcale rdzy ,mocny metal...bede mial do rekonstrukcji , a moze Ty Kamilu pokazesz co juz masz przygotowane do rekonstrukcji, co?...

pzdr

mp

Na 100% jest to carski mosin , ma schodkowy celownik i kanciastą komore zamkową, a to czy dobrze zrobiłeś z tą zamianą to chyba sam oceń czy bardziej ci się podobał mosin czy bagnet, bo o to chodzi abyś był z wymiany zadowolony a nie to czy dostałeś droższy fant. Sądze że Mosin i bagnet mają mniej więcej tą samą wartość ( pod warunkiem że bagnet po czyszczeniu żeczywicie jako tako wygląda )
pozdr
Romel

powiem tak:bagnet po oczyszczeniu wyglada bardzo dobrze pod skanerem jakos troche zardzewialy i ogolnie taki ... szczerze mowiac bardziej przydatny bedzie mi bagnet po szukuje sie do rekonstrukcji i bagnet do polskiego wojska jak znalazl a pozatym do rekonstrukcji nie jest w idealnym stanie potrzebny bagnet ,wiec taki wystarczy ...

pzdr
mp

do mp.łukasz ja chcę wstapić do rekonstrukcji ok wiosny przyszłego roku,Chce sie porządnie wyekwipować zamówić bluzę u hauptmana Guntera Korbke z GD i kupic ładnego mausera tak wiec u mnie nie ma pospiechu bo jak rekonstruować to wiernie rekonstruować.

pzdr

Sanshin

p.s mam zamiar też sprowadzić replik mausa z angli na slepaki.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information