adam1234 Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Witam mój chrzestny rok temu był w Tunezji i powiedział mi że nie wolno wywozić ani wwozić dinarów tunezyjskich. W którym roku został wprowadzony ten dziwny przepis?
Cronos Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, adam1234 napisał: Witam mój chrzestny rok temu był w Tunezji i powiedział mi że nie wolno wywozić ani wwozić dinarów tunezyjskich. W którym roku został wprowadzony ten dziwny przepis? Nie wiem jak w Tunezji, ale podobnie jest w Maroku. Przetestowałem osobiście i musiałem się tłumaczyć z paru monet w kieszeni podczas kontroli powrotnej w Makareszu. Przymknęli oko, ponoć z grubszymi banknotami mogło by się gorzej skończyć. Chodzi o to żeby wwozić ojro i dolary i wymieniać na ich walutę na miejscu. 1
adam1234 Napisano 17 godzin temu Autor Napisano 17 godzin temu (edytowane) 28 minut temu, Cronos napisał: Nie wiem jak w Tunezji, ale podobnie jest w Maroku. Przetestowałem osobiście i musiałem się tłumaczyć z paru monet w kieszeni podczas kontroli powrotnej w Makareszu. Przymknęli oko, ponoć z grubszymi banknotami mogło by się gorzej skończyć. Chodzi o to żeby wwozić ojro i dolary i wymieniać na ich walutę na miejscu. A to dziwne bo dostałem w 2019 przywiezione przez wujka który był w Maroku z 15 dinarów monet. Edytowane 17 godzin temu przez adam1234
Cronos Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, adam1234 napisał: A to dziwne bo dostałem w 2019 przywiezione przez wujka który był w Maroku z 15 dinarów monet. Widocznie nie zapiszczał na bramce:) 1
Rekomendowane odpowiedzi