sroka_pw Napisano 22 Maj Napisano 22 Maj Dzień dobry wszystkim, proszę o identyfikację, początkowo myślałem że jest to jakiś nieznany mi typ pocisku. Po wyczyszczeniu widzę tu bardziej coś typu szczotka, czy to samoróbka szczotki do broni, może do golenia?
0 Slajmi130 Napisano 23 Maj Napisano 23 Maj jak bym miał się tym pędzlować do golenia to tyle czasu by zeszło że szkoda by było zachodu. Ktoś se zrobił szczotkę pędzelek obojętnie do byle czego
0 canabis.dw Napisano 23 Maj Napisano 23 Maj Godzinę temu, Slajmi130 napisał: jak bym miał się tym pędzlować do golenia to tyle czasu by zeszło że szkoda by było zachodu. Ktoś se zrobił szczotkę pędzelek obojętnie do byle czego weź pod uwage, że to naturalne(organiczne) włosie i zachowało się tylko to co było wewnątrz łuski, ale oczywiście na 100% przesądzić- co miał na mysli twórca sie nie da - jednak "okopowy" pędzelek do golenia jest, moim zdaniem opcją najbardziej prawdopodobną
Pytanie
sroka_pw
Dzień dobry wszystkim, proszę o identyfikację, początkowo myślałem że jest to jakiś nieznany mi typ pocisku. Po wyczyszczeniu widzę tu bardziej coś typu szczotka, czy to samoróbka szczotki do broni, może do golenia?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi