0 Landszaft Napisano %s o %s Napisano %s o %s no co punce jak punce . Może więcej wyartykułujesz o co chcesz się dowiedzieć. Cytuj
0 adamus73 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 30 minut temu, Landszaft napisał: no co punce jak punce . Może więcej wyartykułujesz o co chcesz się dowiedzieć. Dla osób zorientowanych w temacie wystarczy Cytuj
0 adamus73 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Srebro 812,5, taki kombinowany znak miejski stosowano w Rumunii w latach 1800-1825, dla miasta Brasov (Kronstadt) ale tu potrzeba zidentyfikować VOGEL- złotnik? handlarz? 1 Cytuj
0 ALEKS1959 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Mam kilku mistrzów o nazwisku Vogel-może któryś z nich??? Cytuj
0 ALEKS1959 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Nie mam już Mistrzów o tym nazwisku. Może masz? Cytuj
0 adamus73 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Byli też np. w Augsburgu i we Wrocławiu, ale nie łączyłbym ich, na srebrze 13L byłaby cecha miejska, zwłaszcza większych ośrodków złotniczych, nie ma co spekulowac. Cytuj
0 dejvid Napisano %s o %s Napisano %s o %s takie chochle wykonywali różni złotnicy. datowanie koniec 18 początek 19 wieku znalazłem prawie taką samą którą wykonał np Czaplicki,autmann,werner 1 Cytuj
Pytanie
ALEKS1959
Witajcie. Punce.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi