Piogos Napisano 1 Maj Napisano 1 Maj witam serdecznie mam prosbe o identyfikacje wpadl w moje rece stary skorzany album na zdjecia dowiedzialem sie tylko tyle ze pochodzi z Wloch i moze byc produktem tej firmy Pineider, ale jeszcze czekam na identyfikacje i potwierdzenie od nich z gory dziekuje
0 Piogos Napisano 5 Maj Autor Napisano 5 Maj ten album ? bo nic na jego temat nie moge znalezc w firmie pineider odsylaja mnie z 1 drzwi do 2 to prawie cos jak w polsce niech pan idzie tam ...
0 Piogos Napisano 5 Maj Autor Napisano 5 Maj Teraz, Piogos napisał: ten album ? bo nic na jego temat nie moge znalezc w firmie pineider odsylaja mnie z 1 drzwi do 2 to prawie cos jak w polsce niech pan idzie tam ... dostalem 2 emeile w odpowiedzi na 1 :p email wyslamem do pineider.com i do pineider.info dostalem dzisiaj 2 odpowiedzi mianowicie prosze zapytac w pd.info to odp.od pd.com i na odwrot :) odeslalem im ich odpowiedzi....
0 Erih Napisano 5 Maj Napisano 5 Maj No to daj choć zdjęcia wewnętrznych stron, taki album mógł być produkowany i w okresie międzywojennym, i jeszcze całkiem niedawno.
Pytanie
Piogos
witam serdecznie
mam prosbe o identyfikacje
wpadl w moje rece stary skorzany album na zdjecia
dowiedzialem sie tylko tyle ze pochodzi z Wloch i moze byc produktem tej firmy Pineider, ale jeszcze czekam na identyfikacje i potwierdzenie od nich
z gory dziekuje
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi