wall Napisano 21 Kwiecień 2004 Autor Napisano 21 Kwiecień 2004 Jak w temacie. Proszę znawców o jakieś szczegółowe, w miarę możliwości dane. Wiem, że pytania o wartość są irytujące, ale jednak jeśli ktoś wie...
pomsee Napisano 22 Kwiecień 2004 Napisano 22 Kwiecień 2004 Wartosc chyba niewielka ze wzgledu na to, ze jest to chybryda" a nie przedmiot orginalny.
Gość Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 jest to kordzik wehrmachtu ale posiada zmieniony jelec na model od kordu luftwaffe 1 wzoru. pozdrawiam a wlasnie szukam rekojesci do kordzika wehrmachtu :-))
wall Napisano 22 Kwiecień 2004 Autor Napisano 22 Kwiecień 2004 Dzięki wszystkim za podpowiedzi :)Ile może być wart w takim stanie jak na zdjęciu?
wall Napisano 21 Kwiecień 2004 Autor Napisano 21 Kwiecień 2004 Jak w temacie. Proszę znawców o jakieś szczegółowe, w miarę możliwości dane. Wiem, że pytania o wartość są irytujące, ale jednak jeśli ktoś wie...
Pytanie
wall
Jak w temacie. Proszę znawców o jakieś szczegółowe, w miarę możliwości dane. Wiem, że pytania o wartość są irytujące, ale jednak jeśli ktoś wie...
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.