Kasia83 Napisano 28 Sierpień Share Napisano 28 Sierpień Witam serdecznie, może ktoś potrafi zidentyfikować ten znaleziony w Wilnie Płomień Grenadierów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Tyr Napisano 30 Sierpień Share Napisano 30 Sierpień pomogły by: druga strona i wymiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kasia83 Napisano 31 Sierpień Autor Share Napisano 31 Sierpień Wysokość około 7 cm, a szerokość w najszerszym miejscu jakieś 3,2 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kasia83 Napisano 7 Wrzesień Autor Share Napisano 7 Wrzesień Mogę jeszcze dodać, że waga znaleziska to 45g. Od jednego historyka uzyskałam informację, że bardzo podobny płomień grenadierów (zamieszczam zdjęcie) został znaleziony na Mazowszu i określony przez fachowców jako odznaka grenadierów armii Napoleona. Mój płomień jest jednak trochę inny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Kasia83
Witam serdecznie, może ktoś potrafi zidentyfikować ten znaleziony w Wilnie Płomień Grenadierów?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi