adam1234 Napisano 27 Sierpień Napisano 27 Sierpień Witam kupiłem parę dni temu 1 kg monet na allegro podczas przeglądania trafiłem coś takiego Średnica 25 mm Materiał mosiądz Cytuj
Landszaft Napisano 29 Sierpień Napisano 29 Sierpień To jest wszystko o czym zamarzysz , możesz każdy nominał wstawić jaki spełnia wymiary wagowe i średnicy - po prostu cudo !!! tak zwane spełnienie marzeń każdego numizmatyka bo nikt nie będzie mógł zanegować autentyczności tych twierdzeń !!. 1 Cytuj
adam1234 Napisano 29 Sierpień Autor Napisano 29 Sierpień 20 minutes ago, Landszaft napisał: To jest wszystko o czym zamarzysz , możesz każdy nominał wstawić jaki spełnia wymiary wagowe i średnicy - po prostu cudo !!! tak zwane spełnienie marzeń każdego numizmatyka bo nikt nie będzie mógł zanegować autentyczności tych twierdzeń !!. Dzięki Landszaft! Według mnie to jest 2 kopiejki carskie, Mikołaj II Cytuj
Landszaft Napisano 30 Sierpień Napisano 30 Sierpień taaak !! to na pewno są 2 kopiejki carskie i 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi