Mavis Dracula Napisano 4 Sierpień Share Napisano 4 Sierpień nabyłem to , co na focie. Spaw lichy, jaskość dospawanej stali też wiele do życzenia dawała, bardzo miękka, odciąłem koniec do oryginału, oryginał wyszlifowałem, wypolerowałem, zahartowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mavis Dracula Napisano 4 Sierpień Autor Share Napisano 4 Sierpień Moje pytanie do Was brzmi, czy spierdoliłem coś starego, czy dałem tchnienie w coś co by gniło. Krój po odcięciu tego dziadostwa jest w oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mavis Dracula Napisano 4 Sierpień Autor Share Napisano 4 Sierpień tak po obróbce wyglądał, ale musiałem zapodać mu jakiś sznurek lniany z racji ostrych krawędzi kroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janko Muzykant Napisano 4 Sierpień Share Napisano 4 Sierpień Na pierwszym zdjęciu to w sumie jest tasak, czymś takim obcinano np. liście od buraków pastewnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 4 Sierpień Share Napisano 4 Sierpień Zdaje się, że tak jak pisze właściciel, jest to krój nożowy. Tj. część pługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi