0 toyotomi Napisano 29 Lipiec 2024 Napisano 29 Lipiec 2024 Czołem. To jest pałasz - Szwajcaria, Offizier Degen eidg. Ordonnanz M1899 Wersja tzw. "polowa" z wojennym czernieniem oprawy. pzdr. stani
0 kommark Napisano 30 Lipiec 2024 Autor Napisano 30 Lipiec 2024 Dziękuje serdecznie za pomoc, dopytam jeszcze czy na chwycie brakuje oplotu z drutu czy były także egzemplarze bez oplotu?
0 toyotomi Napisano 30 Lipiec 2024 Napisano 30 Lipiec 2024 Czołem. 53 minuty temu, kommark napisał: czy na chwycie brakuje oplotu Brakuje. 54 minuty temu, kommark napisał: czy były także egzemplarze bez oplotu? Oficerskie - nie. pzdr. stani
0 Cyrograf15 Napisano 30 Lipiec 2024 Napisano 30 Lipiec 2024 Na zdjęciach widać odgniecenia oplotu. Wojtek
0 toyotomi Napisano 31 Lipiec 2024 Napisano 31 Lipiec 2024 Czołem Waszmościom 18 godzin temu, Cyrograf15 napisał: Na zdjęciach widać odgniecenia oplotu. Faktycznie. A biorąc pod uwagę szerokość karbów, musiał być potrójny. W tym stylu - pzdr. stani
0 kommark Napisano 5 Sierpień 2024 Autor Napisano 5 Sierpień 2024 Czy jesteś w stanie podać recjonalną cenę tego egzemplarza? Nie pasuje mi do probfilu kolekcji zalega na strychu. Z gory dzieki
Pytanie
kommark
Szabla do identyfikacji
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi