kommark Napisano 29 Lipiec Share Napisano 29 Lipiec Szabla do identyfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toyotomi Napisano 29 Lipiec Share Napisano 29 Lipiec Czołem. To jest pałasz - Szwajcaria, Offizier Degen eidg. Ordonnanz M1899 Wersja tzw. "polowa" z wojennym czernieniem oprawy. pzdr. stani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kommark Napisano 30 Lipiec Autor Share Napisano 30 Lipiec Dziękuje serdecznie za pomoc, dopytam jeszcze czy na chwycie brakuje oplotu z drutu czy były także egzemplarze bez oplotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toyotomi Napisano 30 Lipiec Share Napisano 30 Lipiec Czołem. 53 minuty temu, kommark napisał: czy na chwycie brakuje oplotu Brakuje. 54 minuty temu, kommark napisał: czy były także egzemplarze bez oplotu? Oficerskie - nie. pzdr. stani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Cyrograf15 Napisano 30 Lipiec Share Napisano 30 Lipiec Na zdjęciach widać odgniecenia oplotu. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toyotomi Napisano 31 Lipiec Share Napisano 31 Lipiec Czołem Waszmościom 18 godzin temu, Cyrograf15 napisał: Na zdjęciach widać odgniecenia oplotu. Faktycznie. A biorąc pod uwagę szerokość karbów, musiał być potrójny. W tym stylu - pzdr. stani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kommark Napisano 2 Sierpień Autor Share Napisano 2 Sierpień Kolejny raz podziekowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kommark Napisano 5 Sierpień Autor Share Napisano 5 Sierpień Czy jesteś w stanie podać recjonalną cenę tego egzemplarza? Nie pasuje mi do probfilu kolekcji zalega na strychu. Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kommark
Szabla do identyfikacji
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi