adam1234 Napisano 21 Lipiec Share Napisano 21 Lipiec Witam, Posiadacie jakieś sprzęty AGD/RTV z czasów PRL? Ja osobiście żadnego nie posiadam ale mój tata posiada bardzo stare radio chyba z lat 50 jak będę u niego to postaram się zrobić zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 21 Lipiec Share Napisano 21 Lipiec Tak na szybko z tego co stoi obok mnie: kolumny Zg30C 8 Ohm, stary budzik Slava, kilka finek/noży harcerskich/myśliwskich. Jakieś radia w garażu na wsi (lata siedemdziesiąte/osiemdziesiąte). Na pewno Jowita i Fagot. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1234 Napisano 17 Sierpień Autor Share Napisano 17 Sierpień Radyjko, niestety nie sprawne, nie wiem nawet gdzie produkowane nie ma nawet tabliczki znamionowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi