Impact Napisano 27 Kwiecień Share Napisano 27 Kwiecień Proszę o pomoc w określeniu rodzaju/datowania tej fibuli. Niestety nie udało mi się odnalezc w zasobach internetu żadnej podobnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kazik.S Napisano 27 Kwiecień Share Napisano 27 Kwiecień mam nadzieję, że nie w Polsce. To jest zabytek archeologiczny. IV pne - IV ne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Impact Napisano 27 Kwiecień Autor Share Napisano 27 Kwiecień Godzinę temu, Kazik.S napisał: mam nadzieję, że nie w Polsce. To jest zabytek archeologiczny. IV pne - IV ne. w Polsce, kujawsko-pomorskie. Chodząc z wykrywaczem mamy świadomość że można trafić takie cuda. Na polu kukurydzy znalezione. Można próbować ustalić większe szczegóły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 sqr Napisano 27 Kwiecień Share Napisano 27 Kwiecień Prawdopodobnie kultura wielbarska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Impact
Proszę o pomoc w określeniu rodzaju/datowania tej fibuli.
Niestety nie udało mi się odnalezc w zasobach internetu żadnej podobnej.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi