Zbyszek54 Napisano 21 Kwiecień Share Napisano 21 Kwiecień Mosiężna, z gwintem na spodzie. Do czego mogła być mocowana/przykręcana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Luckey13 Napisano 27 Kwiecień Share Napisano 27 Kwiecień Kiedyś widziałem kałamarz z czyms takim, wygladalo to tak że była marmurowa płyta, do której był przymocowany kałamarz oraz podobny łabędź. Widziałem też podpórkę do książek, również w postaci łabędzia przymocowanego do marmurowej płyty, zdaje się, że kiedyś był to popularny motyw w różnych bibelotach. Zaznaczam, że to tylko strzał na podstawie czegoś podobnego co kiedyś widziałem, może to byc też coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 niechludow Napisano 18 Maj Share Napisano 18 Maj a to na pewno jest gwint? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Zbyszek54
Mosiężna, z gwintem na spodzie. Do czego mogła być mocowana/przykręcana?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi