Adek12 Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 (edited) Witam Ogladal ktos jeszcze ten program We wtorek o 22.30 byl pierwszy odcinek Jak oceniacie, dla mnie fajna inicjatywa Co prawda kazdy wie jak to w TV działa ale zawsze cos Lepsze to niz te pamiętniki i inne Edited April 4, 2024 by Adek12
JanW Posted June 14, 2024 Posted June 14, 2024 Sądząc po lawinie komentarzy..... dupy nie urywa. OK. Może i jest tam kilka ciekawych wątków np. ten dot. TKS-a. Ale montaż odcinków podnosi ciśnienie, ja rozumiem, że trzeba zainteresować widza, ale cięcie tematów na 2-3 minutowe kawałki jest po prostu wku...ce. Obejrzałem dwa, na trzeci nie mam sił. Zupełnie inaczej jest z "tajemnice fortyfikacji".
sebek1974 Posted June 14, 2024 Posted June 14, 2024 W sumie fajny program. Podziwiam prace Pana Nowosielskiego za odtworzenie prawie całego pułku tankietek TKS, Pana Delinga za odrestaurowanie Pantery. Brakuje mię tu jeszcze Pana Ogrodniczuka z Muzeum Broni Pancernej w Poznaniu. Jedyny na świecie zdatny do ruchu Stug IV. Oczywiście to tylko moje zdanie.
Adek12 Posted June 14, 2024 Author Posted June 14, 2024 2 hours ago, JanW napisał: . Ale montaż odcinków podnosi ciśnienie, ja rozumiem, że trzeba zainteresować widza, ale cięcie tematów na 2-3 minutowe kawałki jest po prostu wku...ce. Obejrzałem dwa, na trzeci nie mam sił. dokładnie, cieżko to sie oglada, kilka kawałków po 2 mintuy, a potem jeszcze trzy przerwy po 10 minut...
predi888 Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 W dniu 14.06.2024 o 20:02, sebek1974 napisał: Poznaniu. Jedyny na świecie zdatny do ruchu Stug IV. nie jedyny
Recommended Posts