Adek12 Napisano 4 Kwiecień Share Napisano 4 Kwiecień (edytowane) Witam Ogladal ktos jeszcze ten program We wtorek o 22.30 byl pierwszy odcinek Jak oceniacie, dla mnie fajna inicjatywa Co prawda kazdy wie jak to w TV działa ale zawsze cos Lepsze to niz te pamiętniki i inne Edytowane 4 Kwiecień przez Adek12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanW Napisano 14 Czerwiec Share Napisano 14 Czerwiec Sądząc po lawinie komentarzy..... dupy nie urywa. OK. Może i jest tam kilka ciekawych wątków np. ten dot. TKS-a. Ale montaż odcinków podnosi ciśnienie, ja rozumiem, że trzeba zainteresować widza, ale cięcie tematów na 2-3 minutowe kawałki jest po prostu wku...ce. Obejrzałem dwa, na trzeci nie mam sił. Zupełnie inaczej jest z "tajemnice fortyfikacji". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek1974 Napisano 14 Czerwiec Share Napisano 14 Czerwiec W sumie fajny program. Podziwiam prace Pana Nowosielskiego za odtworzenie prawie całego pułku tankietek TKS, Pana Delinga za odrestaurowanie Pantery. Brakuje mię tu jeszcze Pana Ogrodniczuka z Muzeum Broni Pancernej w Poznaniu. Jedyny na świecie zdatny do ruchu Stug IV. Oczywiście to tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek12 Napisano 14 Czerwiec Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2 hours ago, JanW napisał: . Ale montaż odcinków podnosi ciśnienie, ja rozumiem, że trzeba zainteresować widza, ale cięcie tematów na 2-3 minutowe kawałki jest po prostu wku...ce. Obejrzałem dwa, na trzeci nie mam sił. dokładnie, cieżko to sie oglada, kilka kawałków po 2 mintuy, a potem jeszcze trzy przerwy po 10 minut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 6 Lipiec Share Napisano 6 Lipiec W dniu 14.06.2024 o 20:02, sebek1974 napisał: Poznaniu. Jedyny na świecie zdatny do ruchu Stug IV. nie jedyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi