Jakub131 Posted February 22, 2024 Posted February 22, 2024 Hej wszystkim Wiem 偶e pyta艂em ju偶 o to ale uda艂o mi si臋 zrobi膰 lepsze zdj臋cia wi臋c pytam jeszcze raz聽 Co s膮dzicie orgina艂 czy kopia ? Pozdrawiam聽 Dzi臋kuj臋 za wszystkie komentarze
0 Jakub131 Posted February 22, 2024 Author Posted February 22, 2024 Just now, bjar_1 napisa艂: Dobra. Ile razy jeszcze zapytasz? To ostatni raz A umiesz czyta膰 ze zrozumieniem tre艣膰 postu ?聽
0 bjar_1 Posted February 22, 2024 Posted February 22, 2024 Ja umiem, ale chyba Ty nie zrozumia艂e艣 odp. Tyra, skoro pytasz po raz drugi.
0 Jakub131 Posted February 22, 2024 Author Posted February 22, 2024 7 minutes ago, bjar_1 napisa艂: Ja umiem, ale chyba Ty nie zrozumia艂e艣 odp. Tyra, skoro pytasz po raz drugi. Je艣li b臋d臋 chcia艂 , to zapytam po raz trzeci , skoro nie masz nic m膮drego do napisania na tre艣膰 postu po co si臋 udzielasz ?
0 bjar_1 Posted February 22, 2024 Posted February 22, 2024 Bo mi wolno. Nie b臋dziesz dyktowa艂 czy kto艣 mo偶e pisa膰 lub nie ;)
0 Jakub131 Posted February 22, 2024 Author Posted February 22, 2024 4 minutes ago, bjar_1 napisa艂: Bo mi wolno. Nie b臋dziesz dyktowa艂 czy kto艣 mo偶e pisa膰 lub nie ;) Wiem 偶e Panu wolno ale to jest destrukt i temat zamkni臋ty !!!!
Question
Jakub131
Hej wszystkim
Wiem 偶e pyta艂em ju偶 o to ale uda艂o mi si臋 zrobi膰 lepsze zdj臋cia wi臋c pytam jeszcze raz聽
Co s膮dzicie orgina艂 czy kopia ?
Pozdrawiam聽
Dzi臋kuj臋 za wszystkie komentarze
6 answers to this question
Recommended Posts