bialawy Napisano 1 Grudzień 2023 Share Napisano 1 Grudzień 2023 https://tvn24.pl/trojmiasto/nadlesnictwo-starogard-odkrycie-z-epoki-brazu-w-lesie-7458134?source=rss Nie mam pytań... Ale żeby tyle fajnych fantów w jednym miejscu... Toż to szok. Będzie miał o czym wnukom opowiadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Grudzień 2023 Share Napisano 1 Grudzień 2023 Takie przedmioty to przeważnie są znajdywane w grupach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialawy Napisano 1 Grudzień 2023 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2023 Jak czytałem podobne publikacje, to jakoś wcześniej nie trafiłem na więcej niż jeden fant podobnego rodzaju. Było, że jeden na spacerze w lesie wypatrzył wystające z ziemi, to jakaś 5 latka spacerująca po polu kukurydzy wypatrzyła też toporek wystający z ziemi (swoją drogą wyobraźnia tworzących scenariusze widać nie ma żadnych granic). Grunt, że takie przedmioty trafiają do WUOZ'etów. Mam nadzieję tylko, że nie zasilą prywatnych kolekcji... chyba lepiej sobie na pamiątkę zdjęcie zrobić, a przedmiot przekazać np do muzeum mając osobistą satysfakcję... Ale to tylko moje prywatne zdanie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi