Stug III Napisano 19 Wrzesień 2023 Napisano 19 Wrzesień 2023 Cześć i czołem ! Co tam słychać na Mierzei ? Czy coś stamtąd jeszcze wychodzi ciekawego ? Czy macie może jakieś archiwalne zdjęcia z Mierzei Wiślanej ? Zdjęć na ten temat jest stosunkowo mało. Pozdrawiam Cytuj
Stug III Napisano 19 Wrzesień 2023 Autor Napisano 19 Wrzesień 2023 (edytowane) Ja pozwolę sobie zacząć kilkoma zdjęciami z tamtego terenu, które znajdują się w mojej kolekcji : ) Edytowane 19 Wrzesień 2023 przez Stug III Cytuj
bjar_1 Napisano 19 Wrzesień 2023 Napisano 19 Wrzesień 2023 Jak w twojej kolekcji, jak to foty z CAMO RF. Cytuj
fala Napisano 19 Wrzesień 2023 Napisano 19 Wrzesień 2023 2 godziny temu, bjar_1 napisał: Jak w twojej kolekcji, jak to foty z CAMO RF. Doładował je sobie na kompa i ma "swoją " kolekcję. Czego nie rozumiesz? 1 Cytuj
Stug III Napisano 19 Wrzesień 2023 Autor Napisano 19 Wrzesień 2023 Dokładnie tak fala. Z różnych miejsc ściągałem zdjęcia o tematyce mierzejowej. Interesuje się tym miejscem. Ponawiając moje poprzednie pytanie, czy dysponujecie jakimiś fotografiami tego terenu ? I czy nadal ma taki potencjał pod względem ciekawych fantów ? Cytuj
bjar_1 Napisano 19 Wrzesień 2023 Napisano 19 Wrzesień 2023 Teraz, Stug III napisał: I czy nadal ma taki potencjał pod względem ciekawych fantów ? No jeśli tam jesteś, to powinieneś wiedzieć najlepiej. Cytuj
Stug III Napisano 19 Wrzesień 2023 Autor Napisano 19 Wrzesień 2023 Dzięki za zdjęcia bjar. Jestem trochę oddalony od tego miejsca i interesuje się tym na odległość ;) Byłem tam kilka razy kiedyś i trochę rzeczy "ciekawych" znalazłem porzuconych przez nocnych kopaczy. Nie wiem jak to się kształtuje tam teraz. Cytuj
bjar_1 Napisano 19 Wrzesień 2023 Napisano 19 Wrzesień 2023 Nie ma miejsc przechodzonych, resztę sobie dopowiedz ;) Cytuj
fala Napisano 19 Wrzesień 2023 Napisano 19 Wrzesień 2023 7 godzin temu, Stug III napisał: Dokładnie tak fala. Z różnych miejsc ściągałem zdjęcia o tematyce mierzejowej Patrz Bjar, facet nawet jest zadowolony, ze "swojej" kolekcji. Niedługo być może dowiemy się że sam te fotki cykał. Cytuj
Stug III Napisano 20 Wrzesień 2023 Autor Napisano 20 Wrzesień 2023 Kolego fala... mam nie być zadowolony ? Jeżeli się tym interesuje, czytam i oglądam to jest jakiś problem, że mam tą "swoją" kolekcję ? Czego nie rozumiesz ? Poza tym wystarczy, że użyjesz prostej matematyki i logiki by się dowiedzieć czy cykałem wtedy te fotki ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi