Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć i czołem ! 

Co tam słychać na Mierzei ? Czy coś stamtąd jeszcze wychodzi ciekawego ?

Czy macie może jakieś archiwalne zdjęcia z Mierzei Wiślanej ? Zdjęć na ten temat jest stosunkowo mało.

Pozdrawiam

Napisano (edytowane)

Ja pozwolę sobie zacząć kilkoma zdjęciami z tamtego terenu, które znajdują się w mojej kolekcji : )

z21631430IHG,Niemcy--krajobraz-po-walkach.jpg

Zrzut ekranu (69).png

5c61839b29456_o_full.jpg

images.jpg

Zrzut ekranu (70).png

Edytowane przez Stug III
Napisano
2 godziny temu, bjar_1 napisał:

Jak w twojej kolekcji, jak to foty z CAMO RF.

Doładował je sobie na kompa i ma "swoją " kolekcję. Czego nie rozumiesz?

• Super 1
Napisano

Dokładnie tak fala. Z różnych miejsc ściągałem zdjęcia o tematyce mierzejowej. Interesuje się tym miejscem.

Ponawiając moje poprzednie pytanie, czy dysponujecie jakimiś fotografiami tego terenu ? I czy nadal ma taki potencjał pod względem ciekawych fantów ?

Napisano

Dzięki za zdjęcia bjar. Jestem trochę oddalony od tego miejsca i interesuje się tym na odległość ;) Byłem tam kilka razy kiedyś i trochę rzeczy "ciekawych" znalazłem porzuconych przez nocnych kopaczy. Nie wiem jak to się kształtuje tam teraz.

Napisano
7 godzin temu, Stug III napisał:

Dokładnie tak fala. Z różnych miejsc ściągałem zdjęcia o tematyce mierzejowej

Patrz Bjar, facet nawet jest zadowolony, ze "swojej" kolekcji. Niedługo  być może dowiemy się że sam te fotki cykał.

Napisano

Kolego fala... mam nie być zadowolony ? Jeżeli się tym interesuje, czytam i oglądam to jest jakiś problem, że mam tą "swoją" kolekcję ? Czego nie rozumiesz ?

Poza tym wystarczy, że użyjesz prostej matematyki i logiki by się dowiedzieć czy cykałem wtedy te fotki ;p