sławek1968 Napisano 10 Wrzesień 2023 Share Napisano 10 Wrzesień 2023 Witam mam prośbę i pytanie może mi ktoś powiedziec co to za sygnatura i co oznacza litera s i z jakiego okresu bardzo z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toyotomi Napisano 10 Wrzesień 2023 Share Napisano 10 Wrzesień 2023 Czołem. Godzinę temu, sławek1968 napisał: co to za sygnatura Stulz AG - Strasburg Francja - w latach 1889 - 1941. Godzinę temu, sławek1968 napisał: co oznacza litera s - Stulz - pzdr. stani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 sławek1968 Napisano 11 Wrzesień 2023 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2023 dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
sławek1968
Witam mam prośbę i pytanie może mi ktoś powiedziec co to za sygnatura i co oznacza litera s i z jakiego okresu bardzo z góry dziękuje
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi