Koleś_20 Napisano 20 Sierpień 2023 Share Napisano 20 Sierpień 2023 Witam, Trafiłem na złomowisku element ze zdjęć. Moją uwagę zwróciła grubość blachy i pozostałości spawu. Czy może być to część od pojazdu pancernego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Landszaft Napisano 21 Sierpień 2023 Share Napisano 21 Sierpień 2023 raczej wątpliwe, To raczej ma kształt do podnoszenia ręcznie , z jakiejś maszyneri użytkowej która została pocięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Koleś_20 Napisano 21 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2023 (edytowane) Raczej nie do podnoszenia ręcznie... Ten uchwyt waży 7 kg i jest bardzo masywnie wykonany. Edytowane 21 Sierpień 2023 przez Koleś_20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 krzkam Napisano 23 Sierpień 2023 Share Napisano 23 Sierpień 2023 Uchwyt transportowy typu D-ring na podstawie przeznaczonej do spawania . Nośność od 1,5T do 20T. Stosujemy podobne w stoczni na pokrywach lukowych lub jako mocowanie ładunków na statkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Koleś_20
Witam,
Trafiłem na złomowisku element ze zdjęć. Moją uwagę zwróciła grubość blachy i pozostałości spawu. Czy może być to część od pojazdu pancernego?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi