Agata1234 Napisano 8 Lipiec 2023 Share Napisano 8 Lipiec 2023 Nie mogłam wstawić zdjęcia. Herb znajduje się w tympanonie pałacu w Rulewie. Link prowadzi do strony ze zdjęciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Cyrograf15 Napisano 9 Lipiec 2023 Share Napisano 9 Lipiec 2023 7. Zdjęcia należy wgrać na serwer Odkrywcy a więc bezpośrednio na forum, linki do zdjęć na zewnętrznych serwerach będą usuwane (forum obsługuje pliki w formacie .jpg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 9 Lipiec 2023 Share Napisano 9 Lipiec 2023 Ten? Zdaje się, że w tarczy płużyca/pług i jakieś habazie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Agata1234 Napisano 9 Lipiec 2023 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2023 Tak ten. Po lewej motyw roślinny, ale właśnie po prawej nie byłam w stanie odszyfrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Agata1234 Napisano 9 Lipiec 2023 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2023 Dziękuję karpik to chyba rzeczywiście płużyca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Agata1234
Nie mogłam wstawić zdjęcia. Herb znajduje się w tympanonie pałacu w Rulewie. Link prowadzi do strony ze zdjęciem.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi