Skocz do zawartości
  • 0

Proszę o pomoc w identyfikacji modelu siodła i wszelkie informacje na jego temat.

Pytanie

Napisano

Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji modelu siodła i wszelkie informacje, oraz teksty źródłowe pomocne w ustaleniu jakichkolwiek informacji na temat tego siodełka. Serdecznie pozdrawiam i bardzo dziękuję, za wszelką okazaną mi pomoc. Niestety siodło nie posiada jakichkolwiek oznaczeń.

SIODŁO 7.jpg

SIODŁO 7 C.jpg

SIODŁO 7 D.jpg

SIODŁO 7 E.jpg

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Napisano

Czołem.

2 godziny temu, Kustosz Muzealny Gerard napisał:

A coś konkretniej? Jakieś opisy, materiały książkowe itp?

.....????????????

Biblioteki pozamykali czy zakaz wstępu...?

Kustoszu Muzealny Gerardzie - gdybyś swój wpis zaczął od - prostego - dziękuję.

Rozmowa była by inna.

• 0
Napisano

Tak więc przepraszam i zaczynam moją wypowiedź od prostego dziękuję. Z serca Ci bardzo dziękuję za każdą, najmniejszą choć by chęć niesienia mi pomocy. I bardzo, ale to bardzo z całego serca proszę Cię o okazanie mi tej pomocy, w sprawie tego siodła, o które pytałem. Jeszcze raz bardzo Cię przepraszam za to, że nie podziękowałem. Proszę, nie gniewaj się na mnie. Mam szczere serce i sam, pomagam innym ludziom, komu tylko mogę i jak tylko mogę. Pozdrawiam Cię serdecznie. Jeśli posiadasz jakiekolwiek materiały na temat siodła z mojego posta, to bardzo, ale to bardzo Cię z serca proszę. Pomóż mi, jeśli tylko możesz i chcesz. Pozdrawiam Gerard.

• Haha 2