woojas25 Napisano 12 Kwiecień 2023 Share Napisano 12 Kwiecień 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Slajmi130 Napisano 13 Kwiecień 2023 Share Napisano 13 Kwiecień 2023 Może to być samoróbka, dosyć popularna wśród gentelmanów z okresu przedwojennego i zaraz po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 pawel_breslau Napisano 13 Kwiecień 2023 Share Napisano 13 Kwiecień 2023 Czekajcie, czekajcie..... a nie, ja też nie kojarzę A tak serio, jak kolega Slajmi130 opisał. Widać, że wykonany dla konkretnej osoby, gdyż na sygnecie ją jej inicjały. Jak wiadomo w jakim rejonie odnaleziony to szukać po lokalnych mieszkańcach, może kogoś z sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 woojas25 Napisano 13 Kwiecień 2023 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2023 (edytowane) wyszlo na polach gdzie wychodza boratynki , grubasy , krajcary ,fajna zdajdka , tez szukalem i nic nie znalazlem ,cos jakby RB ,PB albo jakis strzelec wyglada na damski po rozmiarze Edytowane 13 Kwiecień 2023 przez woojas25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-1 bjar_1 Napisano 13 Kwiecień 2023 Share Napisano 13 Kwiecień 2023 Ja nie kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-1 dago2 Napisano 13 Kwiecień 2023 Share Napisano 13 Kwiecień 2023 Ja też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
woojas25
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi