Trollusek Napisano 11 Kwiecień 2023 Share Napisano 11 Kwiecień 2023 Ktoś może mi powiedzieć co to jest? Niestety mam tylko takie zdjęcie. Rozmiar ok. 20mm. Nie ma żadnych oznaczeń. Z drugiej strony wygląda identycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kee Napisano 11 Kwiecień 2023 Share Napisano 11 Kwiecień 2023 (edytowane) A jak wygląda ta zaokrąglona krawędź? Ma płaski rant? A może zaostrzony? Edytowane 11 Kwiecień 2023 przez Kee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Trollusek Napisano 11 Kwiecień 2023 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2023 Płaski jak cienka moneta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Trollusek Napisano 17 Kwiecień 2023 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2023 Podbijam, może ktoś widział coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Trollusek
Ktoś może mi powiedzieć co to jest? Niestety mam tylko takie zdjęcie. Rozmiar ok. 20mm. Nie ma żadnych oznaczeń. Z drugiej strony wygląda identycznie.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi